Ako si neko ko uvek vodi računa o stilu i tome šta nosi, izbor garderobe za posao ti može predstavljati muku sa kojom se suočavaš na dnevnom nivou. Moraš da obučeš nešto što je prikladno za radnu atmosferu i kancelariju, a opet želiš da izgledaš moderno i ženstveno.

Problem je u tome što je poslovna odeća uglavnom jednostavna i dosadna, a kada probaš da je učiniš zanimljivijom često se desi da izgledaš previše ležerno ili suviše moderno za kancelariju.

Neke žene međutim, imaju stila i izgledaju moderno gde god da se pojave, pa i na poslu. Otkrivamo ti kako im to polazi za rukom i u koje se to trikove kunu!

Ne zaboravi na ključne, klasične komade – poslovna suknja dobrog kroja, koja ti stoji kao salivena, bela košulja, sako, savršeno skrojene cigaret pantalone – ovi komadi ti možda zvuče dosadno, ali samo ako ne znaš kako da ih kombinuješ sa drugim aksesoarima. Ključne komade moraš imati, ali uloži u njih i postaraj se da pristaju tvojoj građi i ukusu.

Tako recimo, običnu košulju možeš kombinovati sa krop top rolkom bez rukava ili dugačkim prslukom – i tako ćeš dobiti potpuno nov i zanimljiv autfit. Takođe, možeš izabrati odelo i u nekoj zanimljivoj boji – ne mora sve biti u sivoj, crnoj ili beloj nijansi!

basic 5 5 modnih zapovesti žena koje i poslovnu odeću nose sa stilom basic 6 5 modnih zapovesti žena koje i poslovnu odeću nose sa stilom basic office 2 5 modnih zapovesti žena koje i poslovnu odeću nose sa stilom basic 5 modnih zapovesti žena koje i poslovnu odeću nose sa stilom
Comments