Za devojke je možda došlo i najomiljenije godišnje doba, budući da sve vole to slojevito oblačenje, u okviru kojeg mogu da iskažu svoj stil u potpunosti, te da se na najbolji mogući način “poigraju” različitim odevnim komadima i modnim detaljima iz svojih garderobera. No, kod nekih se javlja onaj žalostivi osećaj jer letnju garderobu treba spakovati do nekih narednih 40 stepeni i toplog leta. Ali ne mora to sve tako da bude. Svoje omiljene letnje odevne komade iskoristi da napraviš jednu odličnu jesenju kombinaciju, a ako ne znaš, evo šta je pametno raditi.

Najteže je odvojiti se od nekih laganih bluza i košulja, koje su bile odlični prijatelji i saučesnici u letnjim šetnjama, izlascima i svim onim odevnim kombinacijama koje se obožavaju. Pa zato, nemoj da se odrićeš svega toga, nosi ih i dalje. Ukombinuj svoju omiljenu bluzu sa pantalonama, nekim čizmamam do gležnjeva, da i ove godine su u trendu, te na ceo ovaj autfit ponesite neku teksas ili kožnu jaknu. Tako ste svoj omiljeni komad savršeno ukopili u novo godišnje doba i svu su na dobitku, zar ne?

5 načina da letnje komade iskoristiš za jesenje autfite 5 načina da letnje komade iskoristiš za jesenje autfite

Isto možeš učiniti ako preko ovakve kombinacije obučeš neki prsluk. Dugi prsluci su hit od prošle sezone, te svoj put nastavljaju istim ritmom i moći ćemo svuda da ih viđamo u narednom periodu. osim toga, odlični su za jesenje dane kada nije još uvek toliko hladno i sasvim su dovoljni da vas zaštite od nešto manjih temperatura koje vladaju.

5 načina da letnje komade iskoristiš za jesenje autfite2 5 načina da letnje komade iskoristiš za jesenje autfite
Comments