Kada dođe leto, želimo na sebi da imamo što manje stvari. Na sebi što manje, ali u ormanu što više. Ipak, kada dođe trenutak da treba da se obučemo, otvorimo širom taj pun orman i stojimo satima ispred njega u donjem vešu sa peškirom na glavi, pokušavajući da shvatimo šta nam se oblači. I onda ide ona čuvena rečenica od koje muškarci dobijaju ospice “pa ja nemam šta da obučem”.

I u tom trenutku shvatamo da nama ne treba ništa novo – već nov način da obučemo nešto staro! Majica na kratke rukave može da se stilizuje na mnogo načina, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo neke od njih.

Majica umesto haljine

Za ovaj look nam je potrebna duža majica na kratke rukave, kao što je ova na slici. Ona će vašim nogama tokom tropskih letnjih dana dati priliku da prodišu, a vama pružuti kežual izgled koji ide savršeno uz patike ili espadrile. Ukoliko niste sigurni za dužinu svoje majice, možete ispod obući neki kratak šorts koji se neće videti, ali ćete se osećati komfornije i nećete morati da pazite kako nameštate noge dok sedite. Ako majica nije strukirana, možete improvizovati i dodati neki pojas koji bi vam naglasio struk.

Majica-košulja uvezana u čvor

Kao mali smo stalno vezivali majice u čvor jer smo se tad osećali “starije”. Sada smo odrasli, ali takav način stilizovanja je i dalje popularan. Možete je vezati visoko tako da vam se vidi pupak, ili ako želite da sakrijete stomak možete čvor vezati i odmah pri dnu. Opcije za donji deo su vam beskrajne – plave farke, kratke suknje, duže suknje… Dokle god ne zaboravite da namažete kremu za sunčanje – nećete pogrešiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fashion_week25

Comments