Možete li uopšte da poreknete da je džemper jedan i od vaših omiljenih odevnih komada kada krenu hladni dani, pa sve tokom zime?! Naravno da ne, jer kada god da ih ponesete, te bilo kako da ih iskombinujete, čak i onda kada se sredite za pet minuta (mada je to malo verovatno), učine da izgledate odlično i sasvim atraktivno. Kako ih vi nosite? Mi imamo 5 načina koji će vas sigurno oduševiti i koji će vam dati nove ideje za predstojeće dane.

Nađimo se negde između poslovnog i šik stila, koji će istaći vaš seksepil. Ponesite džemper preko haljina-košulje ili u kombinaciji sa suknjom A kroja, te uz salonke ili čizme do gležnjeva ponesite čarape koje će prekriti vaša kolena. Ovakve kombinacije će učiniti da se prvo same osetite samopouzdanije, komplimenti će sasvim sigurno dolaziti sa svih strana, a atraktivan i trendi izgled će učiniti da u ovakvom izdanju možete da se pojavite svuda gde želite ili imate obavezu.

dzemper 1 5 načina kako da nosiš džemper uz različite autfite dzemper 2 5 načina kako da nosiš džemper uz različite autfite
Comments