Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Postoji onaj jedan komad koji je naš spas u zadnji čas. Svaki put. A taj jedan komad koji mi devojke apsolutno obožavamo definitivno je “pencil” suknja. Prvo – suknja je! A retko koja devojka ne voli suknje! No, da ne počinjemo sad sa tim šta suknje nama znače u životu… Drugo – savršenog je dizajna tako da odlično ističe našu figuru, a istovremeno je i pogodna za sve stajlinge i sve prilike. Ono, vrlo racionalna kupovina i pametna investicija, definitivno. Jeste li već nabavile svoju savršenu “pencil” suknju? Ako niste, požurite, a evo u kombinacijama će ovaj komad garderobe izgledati najbolje moguće.

Business Look 

Nažalost, otprilike 80% vremena provodimo na poslu, ali na sreću, to nije razlog da se odreknemo trendi kombinacija. Tako da, “pencil” suknju lako možete nositi u poslovnim autfitima, zajedno sa trendi salonkama i elegantnim, ženstvenim košuljama ili sakoima. Uz upadljiv nakit, vaš business look može biti ne samo profesionalan, već i tako moderan!

poslovni look 5 načina kako da nosiš pencil suknju

Editors choice