Bež je tako divna neutralna boja, ali kada je nosite često čini vam se da izgleda dosadno i onda se jednostavno odlučujete za neke druge boje i ovu divnu nijansu nepravedno zanemarujete.

E baš zbog toga što je bež neutralna i često se nosi kao baza koja smiruje celu kombinaciju, njene prednosti u kombinovanju su neizmerne. I nemojte to zaboraviti.

Počnite od kaputa ili mantila u ovoj nijansi koji je jedan od onih za sva vremena. Više se ni sećate kada ste ga kupili, odlično vas služi sve ove godine i jednostavno ide na sve. Ali i ne samo to- kaputi u ovoj boji, naravno kada kroj savršeno pristaje vašoj figuri, uvek deluju luksuzno i elegantno. Zato ga i volite. Jednostavno ova nijansa odaje utisak svedenosti i glamura istovremeno.

Ima toliko načina da nosimo bež a da se ne osećamo kao da smo obučene isto svakog dana. Toliko načina da se poigrate komadima u ovoj nijansi, pa čak i da obučete bež od glave do pete. I zaboravite ono “bež je tako dosadna i neprimetna”! Uz ova nekoliko načina definitivno ćete promeniti mišljenje.

Neobičan kroj

Izaberite modele koji nisu svakidašnji već se po svom dizajnu razlikuju od ostalih. Iako u ovoj neutralnoj boji suknja skrojena tako da ima više slojeva ili karnera, ili pantalone širokih nogavica koje “miluju” pod odličan su izbor koji će privući pažnju. A baš to što su u neutralnoj nijansi doneće dodatni plus vašem stilu.

Sesir1 5 načina kako da nosite bež boju ove sezone Bez 5 načina kako da nosite bež boju ove sezone
Comments