1/2

U svetu koji žuri, juri i nikad ne staje, nije lako ostati iskren i autentičan prema sebi i sopstvenom ja. Tako lako možemo “zameniti teze” i krenuti da koračamo putem na koji nas je neko drugi uputio. Zavidno posmatramo tuđe živote na Instagramu i upoređujemo se, žudeći za romantičnom vezom, putovanjima, životnim stilom koji najlešće nisu ni stvarni.

Ako si se prepoznala u ovim rečima, ne brini, nisi jedina. Kada ti se život učini “nestabilnim” i nisi sigurna da li živiš u “svojoj magiji”, zastani i udahni duboko. Najčešće do ovoga dolazi kada ne slušamo sebe i svoju intuiciju, ne pratimo svoje želje i ne posvećujemo se stvarima koje nas čine srećnim.

final slike 3 5 načina kako da ostaneš najbolja verzija sebe

Čak i ako trenutno ne osećaš da si živiš “u svojoj magiji” u narednim redovima otkrićemo ti 5 načina kako da ostaneš najbolja verzija sebe… Možda će neki od ovih saveta delovati kao da su teško primenljivi odnosno da zahtevaju više truda, ali veruj nam – zaista jesu vredni tog truda.

1. Pleši u “svom ritmu”

Kako bi ostala najbolja verzija sebe moraš pre svega voleti sebe i ostati verna osobi koja jesi, bez obzira šta je u trendu ili koje standarde društvo trenutno smatra pokazateljima lepote ili uspešnosti karijere ili ostvarene ličnosti. Ako su tvoji prioriteti drugačiji od prioriteta ljudi oko tebe – to je u redu! 

Niko, ni roditelji, ni prijatelji, ni jedan astrolog, a kamoli društvo ti ne može reći gde se krije tvoja sreća. Zato posmatraj to ovako, ti si jedina osoba na planeti koja je baš takva kakva si ti. Da, svi smo slični na ovaj ili onaj način, ali ti si jedina osoba koja izgleda baš kao što izgledaš ti, koja govori kao ti, koja hoda ulicom kao ti ili se smeje kao ti. Zato obasjaj svet svojim svetlom i ne upoređuj se sa drugima! Svetu je potrebna tvoja magija!

2. Uvedi male rituale nege – tvoja koža će ti biti zahvalna

Sada je pravo vreme da gradiš budućnost svoje kože. Svi mi živimo brzo, spavamo malo, ponekad ne skinemo šminku sa lica i onda se čudimo otkud se pojavila ta bubuljica na obrazu, zašto su nam pore proširene, a ten ispran? I otkud te bore oko očiju i naduveni kapci?

Uvođenje svega nekoliko ključnih navika u svakodnevnu rutinu, kao dodatak posebno odabranom režimu nege kože, može značajno doprineti malo drugačijem razvoju događaja. A tu na scenu nastupa Vichy Slow Age linija proizvoda, posebno razvijena da usporava pojavu prvih znakova starenja kože.

SLOW AGE je proizvod koji je nastao kada su stručnjaci iz Vichy laboratorija proučavali pojavu starenja koja se odvija pod uticajem okoline (UV zraci, zagađenje), emocije (stres i umor) i životne navike, a otkrića do kojih su došli omogućili su im da razviju prvu Vichy negu koja deluje na znakove stranja urokovane ovim pojavama. Sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta korena bajkalske kapice antioksidativnog dejstva, probiotskog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizovane termalne vode, koja čini da koža postane snažnija i otpornija na štetne uticaje.

Važno je da uvek koristiš i hidratantnu negu sa visokim SPF (zaštitnim faktorom) bez obzira na vremenske uslove jer UV zraci mogu prodreti kroz tvoju kožu i kada je oblačno, ali i posebnu kremu koja je namenjena predelu oko očiju.