Iza nas je nekoliko nedelja mode i toliko revija, kolekcija i trendova koji su vredni pažnje da nam je zaista teško da odaberemo naj od naj. Kao što je i očekivano, dizajneri su se jako potrudili oko svojih ideja i vizija za proleće 2019, a moramo da priznamo da su i poznate ličnosti i influenserke takođe dale svoj maksimum kada je reč o street style izdanjima koja smo pažljivo proučavali prethodnih nedelja. Pošto ne znamo odakle tačno da počnemo, počinjemo od najvećih street style trendova uočenih na proteklim nedeljama mode jer verujemo da bi mogli najviše da ti koriste. Pripremi listu za šoping i krećemo!

Oversized pantalone

Ukoliko i sama živiš pod parolom “manje je više” kao i voljene nam Parižanke, sigurno će ti se svideti ovaj trend – oversized pantalone u svim prilikama i preko dana i uveče! Ideja za ovaj komad je proizašla iz muškog odela i generalno stila, a savršen recept za stilizovanje ovog modela je uz jednostavni top i recimo kožni kaiš kao final touch!

Nakit od školjki

Londonska nedelja mode je generalno bila u znaku školjki, tačnije, onih ogrlica koje svake godine kupujemo na letovanju, a nikad ih zapravo ne nosimo kada se vratimo u realnost. Ipak, mnoge trendseterke su nas podsetile da su ogrlice od školjki zapravo kul i da se lako mogu nositi uz gotovo sve odevne kombinacije, čak i one jesenje. Pa, hej, naravno da nam nedostaje leto i taj beach vibe! Uglavnom, školjke su bile inspiracija i mnogim dizajnerima te možeš biti sigurna u to da ćemo ovako stilizovane školjkice još dugo voleti!

Comments