Ako želiš biti devojka od stila, onda se moraš ponašati kao devojka od stila. Jednostavno je to reći, mada i uz prave savete i primere i primeniti.

Verujemo da svaka od vas zna one žene koje uvek izgledaju besprekorno. Na poslu, u biblioteci, u pošti, pa čak i u teretani skreću pažnju na sebe. Dovode nas u pitanje, kako su zaboga uvek tako dobro obučene. Garderobu nije teško kombinovati, ako znaš na čemu da staviš akcenat. Proleće je idealno vreme za inspiracije i promene, a mi vas u nekoliko koraka inspirišemo kako da se obučete i izgledate besprekorno.

Akcenat je na aksesoarima

Ma koliko ludo zvučalo, aksesoari su tu da upotpune svaku kombinaciju. Bacite pogled na te žene koje su uvek besprekorne. Uvek, ali uvek imaju neki aksesoar na sebi. Kombinacija džinsa i teksas tunike, upotpunjena je plavo-crvenom svilenom maramom i malom praktičnom pismo tašnom. Dva, naizgled, nepotrebna detalja učunila su ovu kombinaciju šik i efektnom. Dobra marama i tašna – pun pogodak!

PutTogether10 5 navika koje svaka devojka od stila MORA imati

Kombinacija torbe i čizama

O da! Svaka kombinacija može izgledati savršeno ukoliko uz nju uklopite dobre čizme i torbu. Čizme od prevrnute kože, do kolena, su pravi odabir za dame koje vole udobnu obuću u kombinaciji sa teksas suknjom i košuljom. Model “đačke” torbe se ove sezone vratio na velika vrata, pa se ne libite da baš te torbe ukombinujete sa vašim omiljenim parom čizama, ili cipelama.

PutTogether2 5 navika koje svaka devojka od stila MORA imati

Comments