To što se doček Nove godine “opasno” približio, ne znači da si već osmislila svoj novogodišnji stajling. Naprotiv! Ti i dalje ne znaš šta da obučeš, a to što je 31. decembar “iza ćoška” te sada već pomalo brine.

U redu. Hajde da prvo definišemo šta je ono što želiš i koji stil ti najviše odgovara. Na primer, da li želiš da u novogodišnjoj noći izgledaš eleganno, retro-glamurozno ili klasično, ili si ipak za neku veseliju varijantu, sa više sjaja? A možda je tvoj stil boho? Šta god da si zamislila, znaj da nije teško ispuniti željene kriterijume, naročito ukoliko znaš gde treba da se uputiš, a ovoga puta je to prodavnica našeg omiljenog modnog brenda Max&Co.

Ukoliko je tvoj stil – elegantan i ženstven

Pogađaš, za tebe je neprevaziđena all-black kombinacija! U crnom od glave do pete ćeš istaći svoju eleganciju, a ukoliko odabereš komade lepršave forme, sigurno ćeš izgledati ženstveno i zavodljivo. Ukoliko, kao i mi, obožavaš da nosiš crno, sve što će ti još biti potrebno je jedino – crveni ruž! Ovo je naša Max&Co inspiracija!

1 4 5 predloga za novogodišnji stajling

Ukoliko je tvoj stil – retro-glamurozan

Ima nešto u stilu starog Holivuda. Taj retro vajb nas i dan-danas očarava, a lako ga možeš postići odabirom crvene haljine A kroja sa neočekivanim detaljem iza – golim leđima! S obzirom na to da se pripremaš za “najluđu” noć, ne plaši se da svom stajlingu dodaš malo srebrnog sjaja i to u vidu aksesoara. Kako ti se dopada ova Max&Co kombinacija?

3 5 5 predloga za novogodišnji stajling

Ukoliko je tvoj stil – moderan, veseo i šljašteći

Za devojke koje vole da privlače pažnju, tu je beskrajno zabavna srebrna suknja uz koju ćeš svoje raspoloženje te večeri podići na maksimum! S obzirom na to da je reč o statement modelu, ukombinuj je sa crno-belim komadima i dobićeš savršeno uklopljen stajling koji ćeš obožavati i u svakoj drugoj posebnoj prilici. Evo kako je to zamislio Max&Co!

5 5 5 predloga za novogodišnji stajling

Ukoliko je tvoj stil – klasičan

Naravno da klasika nikada ne izlazi iz mode, a ako nešto možemo da smatramo “klasičnim” onda su to crno-bele kombinacije. Klasični komdi u klasičnim bojama uvek izgledaju lepo u istoj kombinaciji, a za nešto moderniji prizvuk, slobodno u svoj stajling “uključi” malo bold detalja poput ovakve neodoljive tašnice. Ovo je savršena Max&Co kombinacija za svaku priliku!

2 4 5 predloga za novogodišnji stajling

Ukoliko je tvoj stil – boho

Max&Co je osmislio nešto i za devojke koje vole da se doteraju, ali da ipak ostanu dosledne svom slobodnom, boho stilu. Nas je u potpunosti očarala ova plava haljina, a verujemo da ćeš se i sama u njoj osećati poput princeze!

4 4 5 predloga za novogodišnji stajling

Pročitajte još i ovo:

5 modnih lekcija koje svaka devojka treba da zna

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Total Look: Max&Co

Video: Miomir Milić