Leto nam stiže! Sreća, sreća radost! Sa njim naravno stiže i sezona kratkih suknji i šortseva, crop-top majici i bikinija. Sve u svemu pripreme za sunčanje na plaži ili kraj bazena – su počele! Vreme je da razmišljamo o svim tim stvarima koje će nam biti potrebne i neophodne kada se kao gušteri smestimo na peškire i krenemo da upijamo sunčeve zrake.

Jedvačekanje je u punoj snazi! Međutim, pošto smo sigurni da ne želiš da ostariš milion godina za svega nekoliko sati, donosimo ti kardinalno pravilo za ovo leto: Nikako, ali nikako nemoj ni zakoračiti na plažu, a da nisi u potpunosti razvila svoju strategiju za zaštitu od sunca.

C8r4UO VoAATVwv 5 proizvoda koji se moraju naći u tvojoj torbi za plažu kako bi fantastično (i bezbedno) pocrnela ovog leta

Veruj nam na reč ovo nije šala! Čak 80 posto spoljnih faktora koji utiču na brzo starenje kože dolaze od UV zraka. Stoga zaštita od sunca, koja je neophodna za održavanje zdrave kože, istovremeno predstavlja i zaštitu od starenja. 

Sigurni smo da koristiš kremu sa zaštitnim faktorom, ali ipak zaštita od sunca se ne svodi samo na nju. U nastavku ti otkrivamo par saveta, trikova i proizvoda koji se moraju naći u tvojoj torbi za plažu kako bi imala prelepu kožu i ten sve do kraja leta, a za pomoć smo se obratili stručnjacima za kožu iz Afrodita Cosmetics koji su razvili SUN CARE liniju za sunčanje! Ovi proizvodi su dermatološki testirani i parfimisani hipoalergenim parfemom koji umanjuju mogućnost nastanka alergija (zbogom sitne, dosadne bubuljice!), a osim toga mirišu na kokos!

Zaštita lica

Prvo i osnovno – sa zaštitom kože lica možeš početi već sad, dakle i pre mora! UV zraci svakim danom dostižu jači indeks, koji ne osećamo na koži, pogotovo ako duva vetar. Afrodita Cosmetics Sun Care SENSITIVE krema sa SPF 25 zaštitnim faktorom je idealna za ovaj period, a odlično može poslužiti i kao podloga ispod šminke. Ima laganu i nemasnu strukturu, te je koža brzo upija i ostavlja prijatan osećaj svežine.

afrodita sun 4 5 proizvoda koji se moraju naći u tvojoj torbi za plažu kako bi fantastično (i bezbedno) pocrnela ovog leta

Kada odeš na more ili bazen, pređi na kremu Sun Care SENSITIVE sa zaštitnim faktorom SPF 30, koja osim što dubinski štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka i nastanka pigmentnih mrlja, sadrži i ekstrakte aloe vere i bisabolola, te umanjuje mogućnost blokade pora, pa samim tim i nastanka bolnih potkožnih bubuljica! 

AFRODITIN SAVET: Ovo praktično i malo pakovanje pogodno je za svaku torbicu, što je izvrsno za svakodnevnu zaštitu od sunčevih zraka. Ne zaboravi da zaštitiš i područje ušiju, vrata i ruku jer je tu koža stalno izložena suncu!

Comments