Svima dobro stoji

Kombinezon na pravi način može istaći vašu figuru i sakriti ono što želite da ostane sakriveno, što je, priznaćete, i vaš san! Odaberite model sa uskim nogavicama ukoliko želite da istaknete noge, ili model sa interesantnim gornjim delom ukoliko želite da skrenete pažnju sa njih. Svakako, moderna jaknica ili sako vam takođe mogu pomoći u nameri da izgledate maksimalno dobro u onome što nosite!

Elegantan je

Gotovo svaki model kombinezona je elegantan što ga čini savršenim izborom za izlazak, večeru ili drugu formalniju priliku u kojoj vam je jako važno da zablistate. U tom slučaju, klasične salonke i odgovarajući komad nakita su vaš must have!

Ženstven je

Iako biste očekivale da su haljine te koje su najženstvenije, i kombinezon može da ima tu notu. Suptilni dekolte ili gola leđa na pravi način mogu da istaknu vašu nežnu stranu te iznenadite i sebe i druge i umesto haljine – birajte kombinezon! Sigurno će biti podjednako efektno!

Wannabe Olivini W670 2017 01 04 11 5 razloga zbog kojih treba da nosiš kombinezon Wannabe Olivini W670 2017 01 04 22 5 razloga zbog kojih treba da nosiš kombinezon

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Total look: Olivini

(Sve komade možete pronaći u Olivini radnjama na adresama: Kneza Miloša 19, Beograd; Kneginje Milice 100, Jagodina, Opposite – Dragoslava Jovanovića 7 i Pussycat Accessories – Vuka Karadžića 30, Valjevo; a možete ih poručiti i online putem Facebook i Instagram profila.)

Model: Danica Miklja

Comments