Da se ne biste često nalazili u biblioteci i knjižari u delu za samopomoć, pročitajte sledeće savete i naučite kako najbrže da se pokrenete.

Prva i osnovna stvar je da ne čitate više ovakve savete. Ne postoji generalni savet za to kako postati drugačiji, jer u slučaju da ga svi primenjuju, svi oni koji bi postali drugačiji bi samim tim postali isti. Nego, bez daljeg filozofiranja, nastavljamo dalje.

5 saveta na temu kako biti drugačiji1 5 saveta na temu kako biti drugačiji

Drugi savet jeste da nikada ne nosite natpise, bedževe i majice “Budi drugačiji”, “Samo svoj” ili još neprihvatljivije, iste natpise, samo na engleskom: “Be different”. Ne, ne i ne!

Treći savet jeste da shvatite da je apsolutno kul biti “nekul”. Da je potpuno u redu pokazati i onu stranu ličnosti za koju bi većina rekla da je čudna. Svi je imamo. Što znači da je OK i zatražiti čaj od nane na leto, a ne sladoled od nane i đumbira.

5 saveta na temu kako biti drugačiji2 5 saveta na temu kako biti drugačiji

Četvrti savet je u potpunosti suprotan trećem. A to je i da je kul biti “kul”. Dozvoljeno je da nosite stvari koje su u trendu i koje nosi još polovina ljudi u gradu. Pa šta ako ih ima većina. Biti drugačiji je mnogo više od pukog razlikovanja na osnovu frizure, garderobe ili tetovaže.

Peti savet se odnosi na onaj deo kada treba da ugodite sebi. Ispunjavajte sebi želje. Čak i one najveće. Bilo da je u pitanju omiljeni auto za vožnju po gradu ili partnera koji neće želeti da menja vas, već svet oko vas.

Biti drugačiji je ono što mnogi žele, ne shvatajući da je u stvari to najjednostavnije. Takvi smo već rođeni.

5 saveta na temu kako biti drugačiji4 5 saveta na temu kako biti drugačiji

Ukoliko želite da saznate ko još može da vas podrži u nameri da budete drugačiji i kako vam život UPravo sada može postati bolji posetite Volkswagen.

5 saveta na temu kako biti drugačiji3 5 saveta na temu kako biti drugačiji 5 saveta na temu kako biti drugačiji5 5 saveta na temu kako biti drugačiji
Comments