Poznate dame često utiču na to kako će se modni trenodvi formirati tokom jedne sezone, jer imaju veliki uticaj kako na modni svet, tako i još više na celokupnu javnost. Međutim, u poslednje vreme su se pojavile devojke koje svojim stilom sve osvajaju, kao što su Džidži Hadid, Kendal Džener, te mnoge druge, među kojima je i mlada manekenka Hejli Boldvin. Danas izdvajamo neka od njenih jesenih modnih izdanja koja vam mogu biti odličan uzor za vađe jesenje autfite.

Hejli je neko ko iako ima malo godina, ima modni ukus na kojem joj mogu pozavideti brojne poznate dame koje se ističu po svojim odevnim kombinacijama. Uvek ima na sebi neki jednostavni komad koji ukombinuje sa nekim koji je trend, te tako napravi veoma atraktivni autfit koji ne može da vam se ne dopadne.

Jedan od takvih, svakako je i ovaj u kojem dugi, tamno zeleni kaput i čizme preko kolena dominiraju. Uz kratku, sivu suknjuu, te običnu crnu majicu, kožnu torbu, upotpunila je ovaj autfit dodajući i odlične detalje, naočare i chocker ogrlicu. Veoma elegantna, ali i šik kmombinacija koja je savršena za jesenje dane.

5 savr+íenih jesenjih autfita Hejli Boldvin 5 savršenih jesenjih autfita Hejli Boldvin
Comments