Ušli smo konačno i u ovu 2021. godinu, koju smo, čini nam se, očekivali mesecima, a onda je došla neverovatno brzo. Nikome od nas nije jasno šta se to tačno sa vremenom dogodilo, ali, tu smo gde jesmo, praznici su u toku i mi bojažljivo uživamo u radosnom vremenu kratkog odmora. A šta je bolje raditi kada smo u stanovima, sa partnerom ili porodicom, od gledanja serija? U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko serija koje možete nestrpljivo iščekivati u ovoj godini i koje ćete sigurno poželeti da pogledate u dahu. Među njima ima true crime priča i adaptacija poznatih romana, i za svakog po nešto. Uživajte!

The Serpent

Serija The Serpent prikazuje nam istinitu priču o serijskom ubici, prevarantu i kriminalcu Charlesu Sobhraju, koji je “vladao” svetom kriminala sredinom 70-ih godina. On je bio poznat po nadimku The Serpent, kao i ranijim nadimcima The Bikini Killer i The Splitting Killer. Ukoliko ste fanovi dinamičnih true crime serija, ovo će biti pravo ostvarenje za vas, koje se, pored neverovatne i strašne istinite priče, može istaći i odličnom glumačkom postavom. U glavnim ulogama gledaćemo talentovane Tahar Rahima i Jennu Coleman.

The Pembrokeshire Murders 

Ovo je još jedna serija na listi za sve one ljubitelje true crime priča među nama. Ova serija je bazirana na priči o ubistvima velškog serijskog ubice Johna Coopera, a glavnu ulogu u seriji igra čuveni holivudski glumac Luke Evans. Luke Evansa smo skoro gledali i u sporednoj ulozi u seriji “The Alienist”, koju takođe preporučujemo ukoliko ste propustili da je pogledate, jer se isto bavi temom hvatanja misterioznog serijskog ubice kroz razumevanje njegove psihe i motiva.

Comments