5GUM X WANNABE MAGAZINE te pozivaju da nam ispričaš svoju fenomenalnu priču o uspehu!

Sećate se onog momenta kada ste prvi put pomislili da ostvarite nešto za vas važno i naizgled nemoguće? Sećate li se prvih nesigurnih koraka ka nepoznatom i neistraženom? Šta vas je vodilo ka cilju, ko vas je ohrabrio i kako ste pronašli pravi način? Gde se skrivao vaš neograničeni potencijal i kako ste ga otkrili i iskoristili? Sećate li se onih trenutaka tik pre nego što se cilj definitivno ostvario? 

Svaki korak vaše avanture nam je važan, svaki segment van vaše zone komfora je iskustvo o kojem vredi govoriti. Svaki uspeh originalna je priča isprepletana emocijama, akcijom i hrabrošću.

5gum i WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš i ispričaš svoju jedinstvenu priču, a 5 odabranih inspirativnih priča uspeha predstavićemo čitaocima WANNABE MAGAZINE-a u okviru projekta 5stories.

5 GUM FEED 5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Umetnici, muzičari, naučnici, preduzetnici, performeri, talenti i svi vi koji želite da svojom pričom o uspehu insprišete druge pošaljite nam vaše ime, prezime, godište, mesto stanovanja, kontakt telefon, mail adresu i naravno vašu priču o uspehu u pisanoj formi dužine do 600 reči na konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom “5 stories of success”. Prijave traju do 21. aprila.

Autori izabranih priča će biti kontaktirani odmah nakon završetka prijava, a imaće priliku da prisustvuju ekskluzivnom događaju WANNABE DIGITAL AWARDS 2020!  Žiri čine predstavnici kompanije MARS, agencije MediaCom, redakcije WANNABE MAGAZINE-a kao i 5 odabranih influensera.

Influnseri koji će izabrati najinspirativnije priče su: Dušan Petrović, Milan Maglov, Tamara Ćosić, Aleksandra Deunde i Petra Perović.

 

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Comments