Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

5GUM X WANNABE MAGAZINE te pozivaju da nam ispričaš svoju fenomenalnu priču o uspehu!

Sećate se onog momenta kada ste prvi put pomislili da ostvarite nešto za vas važno i naizgled nemoguće? Sećate li se prvih nesigurnih koraka ka nepoznatom i neistraženom? Šta vas je vodilo ka cilju, ko vas je ohrabrio i kako ste pronašli pravi način? Gde se skrivao vaš neograničeni potencijal i kako ste ga otkrili i iskoristili? Sećate li se onih trenutaka tik pre nego što se cilj definitivno ostvario? 

Svaki korak vaše avanture nam je važan, svaki segment van vaše zone komfora je iskustvo o kojem vredi govoriti. Svaki uspeh originalna je priča isprepletana emocijama, akcijom i hrabrošću.

5gum i WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš i ispričaš svoju jedinstvenu priču, a 5 odabranih inspirativnih priča uspeha predstavićemo čitaocima WANNABE MAGAZINE-a u okviru projekta 5stories.

5 GUM FEED 5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Umetnici, muzičari, naučnici, preduzetnici, performeri, talenti i svi vi koji želite da svojom pričom o uspehu insprišete druge pošaljite nam vaše ime, prezime, godište, mesto stanovanja, kontakt telefon, mail adresu i naravno vašu priču o uspehu u pisanoj formi dužine do 600 reči na konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom “5 stories of success”. Prijave traju do 21. aprila.

Autori izabranih priča će biti kontaktirani odmah nakon završetka prijava, a imaće priliku da prisustvuju ekskluzivnom događaju WANNABE DIGITAL AWARDS 2020!  Žiri čine predstavnici kompanije MARS, agencije MediaCom, redakcije WANNABE MAGAZINE-a kao i 5 odabranih influensera.

Influnseri koji će izabrati najinspirativnije priče su: Dušan Petrović, Milan Maglov, Tamara Ćosić, Aleksandra Deunde i Petra Perović.

View this post on Instagram

⁣ Nedavno sam vam ispričao moju životnu priču i jednim delom se dotakao teme uspeha i kako sam ja gradio svoj život i karijeru korak po korak. Sada želim vas da pozovem da ispričate svoju priču o uspehu u okviru projekta “5 STORIES”. Naime, na sajtu www.wannabemagazine.com/5gumstories možete prijaviti svoju priču ili priču nekog vama bliskog. Kako ste vi gradili uspeh, koje korake ste morali da prođete, kako ste se borili sa izazovima i kakav je bio osećaj kada ste osetili uspeh?⁣ ⁣ Zašto ne bismo INSPIRISALI JEDNI DRUGE? Kada sam dobio poziv da se pridružim promociji ovog projekta i čak da budem član žirija u izboru 5 najboljih priča pomislio sam da je to sjajna ideja. ⁣ ⁣ Da li se slažete da treba da promovišemo uspehe sjajnih ljudi? Jedva čekam da čitam vaše priče. #5stories #5gum⁣

A post shared by Milan Maglov (@milanmaglov) on

View this post on Instagram

🍀 NAGRADNI KONKURS🍀 Neke od najlepših stvari u životu su mi se desile kad sam rekla: “ovo moram da uradim jer svim srcem osećam tako, iako mi zaista ruši zonu komfora” 😊 Jer mislim da se tu baš dešava magija – u životu i u poslu! 🍀 Jedan od tih dokaza je upravo ovaj posao i ova stranica, a uskoro ću vam na story-ju ispričati više o tome jer će sigurno nekom biti inspirativno! 🙈 Do tada, pozivam vas da podelite svoju autentičnu i iskrenu priču o uspehu i kako ste se osećali kada ste prvi put poželeli da ostvarite nešto, da podelite svoje korake na putu, osećaje, a posebno onaj osećaj pre nego što se uspeh desio jer vas čeka posebna nagrada ukoliko vaša priča bude u TOP 5 – a ja ću biti jedan od članova žirija koji biraju ( i jedva čekam te sve inspirativne priče 🍀🙈 ) Na konkurs se možete prijaviti putem linka : https://wannabemagazine.com/5gumstories/ . SREĆNO! 💁‍♀️🍀✨#5gum #5stories

A post shared by Tamara Cosic 😊 (@lepasvakidan) on

 

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Editors choice