Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Kultna serija zasnovana na istoimenoj knjizi Kendas Bušnel osvojila je svet iskrenom, duhovitom i srdačnom pričom o četiri samosvesne, emancipovane žene, koje na različite načine tragaju za ljubavlju i srećom. Osim toga, ovo je zauvek aktuelna priča o emotivnim vezama, prijateljstvu, roditeljstvu i karijeri koja je ovim temama pristupila otvoreno, mogli bismo reći čak i revolucionarno, i zauvek promenila način na koji posmatramo određene segmente svog života. Evo čemu su nas to Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte naučile dok smo pratile njihove avanture.

Seks ne bi trebalo da bude tabu

Nepotisnuti smisao za humor serije “Sex and the City” učinio ju je jednom od najrevolucionarnijih serija devedesetih, cementirajući njen kultni status. Četiri glavne protagonistkinje otvoreno su i bez eufemizma razgovarale o svojim iskustvima sa muškarcima, i dobrima i lošima, dokazujući da i žene imaju seksualne živote i da im ne smeta da glasno, otvoreno i nedvosmisleno pričaju o tome. Od trojke do orgazma i vibratora, ništa nije bilo izvan granica, čime je serija “Sex and the City” dobila status pravog seksualnog priručnika nekoliko generacija u samo nekoliko godina.

Prijatelji(ce) su takođe naše srodne duše

Pre ove serije nikada na tv-u nismo videli grupu tako eklektičnih prijateljica: Carrie Bradshaw, sex kolumnistkinja, Charlotte York, naivna vlasnica galerije u potrazi za ljubavlju, Miranda Hobbes, nezavisna i cinična advokatica i Samantha Jones, PR rukovodilac, uprkos izazovima i problemima na koje nailaze ženska prijateljstva, ostaju zajedno u najtežim situacijama za bilo koju od njih. Kome još treba “gospodin pravi” pored tri sjajne prijateljice? Kao što kaže Charlotte u šestoj sezoni: “Možda su nam devojke srodne duše, a momci samo ljudi sa kojima možemo da se zabavljamo.”

Editors choice