Kada je Dolce & Gabbana po prvi put predstavio Devotion torbu na Milanskoj nedelji mode ovog februara, svi su odmah znali da će ovaj aksesoar ostvariti veliki uticaj u modnoj industriji. Sve ovo vreme se situacija krčkala, dlanovi su se znojili, mozgovi radili punom parom i, evo je, Devotion torba je najzad puštena u prodaju! Što znači, sada i sama možeš da nabaviš svoj primerak…

A dok (možda) maštaš da Devotion torbu držiš u svojim rukama i nosiš na svom ramenu, evo nekoliko stvari koje definitivno treba da znaš o aksesoaru koji je nova opsesija svih ljubitelja mode i koji se kao takav nalazi na prvom mestu svih #musthave listi!

Neobično premijerno prikazivanje Devotion torbe

Kao što smo već spomenuli, Devotion torba je ugledala svetlost dana na Milanskoj nedelji mode, ali ne na bilo koji način, već na spektakularan način! Naime, torbe nisu nosili modeli, već – dronovi! Da, dronovi su uleteli, na njima su bile zakačene torbe, a ovakav ulazak na reviju je učinio da svi zadivljeno okreću glave sa jedne stranu na drugu neprekidno fotografišući taj neverovatan prizor. I da, ovo jeste najfotografisanija torba na nedeljama mode. Svim!

Poenta je u detalju

Dolce & Gabbana ne bi bio Dolce & Gabbana bez nekog upečatljivog, jako lepog, ručno rađenog detalja. Devotion torbe krasi ukras u obliku srca koji je izrađen na tradicionalni način, ručno, od strane draguljara, od mesinga, bakra i bisera. Ovo je definitivno detalj po kojem će ovaj model torbe ostati upamćen – zauvek!

Comments