Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Šarmantni, pričljivi i misteriozni kada su u pitanju njihove emocije, vazdušni znakovi davaju svojim simpatijama jako malo za održavanje odnosa. Ako misliš o tome da vežeš Vagu, Vodoliju ili Blizance trebalo bi pre svega da znaš nekoliko stvari o ovim vazdušnim znakovima pre nego što se upustiš u odnos sa njima. Jer, kao i vetar oni se konstantno pomeraju sa jedne lokacije na drugu.

Vazdušni znakovi vole konekciju sa drugim ljudima, tako da traže da sa partnerom pričaju o knjigama, serijama i filmovima u svakom trenutku. Zato, kada si u odnosu sa vazdušnim znakom možeš očekivati mnogo odlazaka u bioskom, razgovore o nekim niche temama, kao i česte odlaske u muzej.

Oni takođe vole da pričaju i o temama kao što je poslednji post Kim Kardashian na Instagramu, ili poslednji politički skandal koji je trenutno aktuelan. Kao partner vazdušnom znaku, uvek ćeš biti odlično obaveštena o tome šta se dešava u svetu, u slučaju da nisi informisana. Videćeš kako sijaju u društvenim situacijama, nebitno da li ponosno pokazuju svoju sjajnu ličnost ili sve prisutne zaintrigiraju zabavnim činjenicama.

5 stvari koje treba da znaš o vazdušnim horoskopskim znakovima 5 stvari koje treba da znaš o vazdušnim horoskopskim znakovima

Izdvajamo pet stvari zbog kojih ćeš obožavati da budeš u odnosu sa vazdušnim znakom.

Ne prestaju da pričaju

Ponekad su jako slatki kada ne pričaju, ali većinski ne zaklapaju. Ponekad i do granice da budu iritantni. Na kraju krajeva, vazdušni znakovi obožavaju da ćaskaju jer oni konstantno uče nešto novo. Vage obožavaju da pričaju sa svojim partnerom o novim stvarima koje su naučili tog dana u muzeju. Blizanci takođe obožavaju da pričaju sa svojim partnerom, ali obično o jako kul stvarima koje su naučili na času sociologije. Ako ikad krene Vodolija da ti priča o kriminalnom dokumentarcu – sviđaš joj se. Svi vazdušni znakovi umiru da imaju priliku da ćaskaju sa svojim partnerom, ili bilo kime ko će ih u datom trenutku saslušati.

Editors choice