Sigurno se pitate šta rade žene od stila kada uvek tako dobro izgledaju?! Kojim trikovima se služe? Da li postoje tajne dobrog stila ili se prosto žena sa stilom rodi? Otkrićemo vam tajnu. Ne, takva žena se ne rađa. Dobar stil nije talenat, dobar stil se uči. Baš kao što kroz odrastanje gledamo naše mame, bake, tetke, komšinice i učimo od njih ponašanje. Baš tako, podsvesno kopiramo i njihov stil. Stil se gradi godinama i menja sa uzrastom. Pa tako kada smo mlađe, volimo urbaniji stajling, kako drugačije da nas primeti dečko koji nam se sviđa! Onda kako rastemo, od  nas se očekuje neka ozbiljnost u ponašanjau, a onda i u oblačenju. Ne želite valjda da vas u tridesetim okarakterišu kao neurednu balavicu, kada treba da se pokazujete uvek u najboljem svetlu. To se može postići ukoliko pratite savete ljudi koji su često izloženi javnosti i koji moraju uvek izgledati stylish.

Imajte na umu da ove stvari primenjujete u skladu sa prilikom i mogućnostima.

Naočare su uvek pri ruci

Definitivno! Budite oprezne u izboru naočara. Vodite računa da vam one uvek savršeno pristaju. A onda i da se uklapaju uz garderobu. Dobre naočare su uvek primećene i naravno uvek IN. Ukoliko imate problem sa odabirom onih pravih, pitajte nekoga za savet. Edukujte se. Čitajte. Izučite svoje lice i odaberite svoj model naočara za sve prilike.

aw1 5 stvari koje žena od stila UVEK radi

Drže se klasike

Upravo! Džaba vama dobra garderoba ako vam u garderoberu manjkaju bitne stvari za svaki stajling. Žena od stila će uvek pri ruci imati crne obične pantalone i sako, crnu malu haljinu (ona se podrazumeva), suknju do kolena, dobru kožnu veliku torbu i crne salonke. To su stvari koje su lako uklopive, mogu se nositi u svim prilikama i nikada nećete pogrešiti. Sako deluje poslovno, odvažno, stilizovano i moderno. Ne libite se da sebi priuštite jedan takav komad garderobe.

poslovna zena 5 stvari koje žena od stila UVEK radi

Comments