*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

5 stvari na koje ti odlazi više vremena nego što je zaista potrebno i male cake kako da to promeniš!

5 stvari na koje ti odlazi više vremena nego što je zaista potrebno i male cake kako da to promeniš!

1/2

Hajde da budemo iskreni. Da li se i tebi događa da mnogo toga na tvojoj dnevnoj to-do listi jednostavno ostane ne precrtano i ne štriklirano?! Tako je i kod mene. Na kraju dana, mnogo više lopti ispustim, nego što uspem da uhvatim. Da, prioriteti budu završeni, međutim uvek mi nešto od stvari koje želim da završim – izmakne.

Balansiranje između poslovnih obaveza, privatnih stvari koje želim da završim i kvalitetnog društvenog života, jednostavno nije jednostavno. To znači da neću uvek imati savršeno sređen stan; može da se desi da frižider ostane i prazan, a o peglanju veša ne želim ni da mislim! Kad bih samo imala dva, tri dodatna sata dnevno…

kuća2 5 stvari na koje ti odlazi više vremena nego što je zaista potrebno i male cake kako da to promeniš!

Zapravo, sigurna sam da u meni “stanuje” fantastična domaćica i da bi ona briljirala samo kad bih se za to imalo vremena. Ali avaj!

Upustih se zato u jedno samoistraživanje (što je uvek “opasna” stvar), nakon što sam pročitala da se čak 80% vremena može utrošiti efektivnije i bolje (nauka je očigledno rešena da mi “kvari” život), kako bih eventualno saznala na koje mi to obaveze odlazi i više vremena nego što je zaista potrebno. Evo šta sam otkrila:

1. Namirnice za kuću se ne kupuju posle posla. Niti subotom ujutru!

Tada su apsolutno SVI u samoposluzi jer svi imaju isti plan kao i ja. Prvo, parking je prepun, a čak i ako do radnje ne odem kolima, red neću čekati samo na kasi, već i na delikatesu i u mesari, i kod vage za merenje povrća i voća!

Rešenje? Pa, malo zavisi i od toga kako “diše” kraj u kom živiš, ali u mom recimo nedeljom popodne u samoposluzi nigde žive duše nema. Druga opcija je sreda posle 19 časova.

67 3 5 stvari na koje ti odlazi više vremena nego što je zaista potrebno i male cake kako da to promeniš!

2. Zaista vredi izabrati kvalitetan deterdžent za veš

Mislila si da su svi isti?! I ja sam! Ali ipak nije svejedno. Nakon što sam konačno savladala i rastumačila sve one trougliće, kvadrate i druge geometrijske oblike na etiketama omiljenih mi haljina, košulja i džempera, shvatila sam da deterdžent mora biti dovoljno nežan prema mojoj odeći, a da istovremeno postiže odlične rezultate i ne ostavlja beli trag praška za veš za sobom. Ako želim da očuvam beli veš belim, a delikatne materijale kompaktnim sve to pre pranja mora ručno da se opere, ali i da se specifično targetiraju postojeće fleke, ako ih ima. A uvek ih bude – hej niko nije savršen! Koliko samo vremena ode na to!

Rešenje? Kvalitetan deterdžent poput Persil 360° Complete Clean gela. Nakon prvog korišćenja primetila sam da je odećuučinio mekšom i savršeno čistom. Efikasno su nestale sve mrlje, iako ih prethodno nisam dodatno prala, a osim toga, kvalitetno je delovao kako na nižim tako i na visokim temperaturama pranja!

Editors choice