Rado bih izbegla temu karantina, ali čini se da je to nemoguće budući da je upravo taj period najviše uticao na trendove za leto. Iako smo o njima prvobitno govorili još pre cele te situacije, stanje stvari se promenilo, pa su tako trendovi koje pratimo ovog leta mahom prilagođeni našom novoosvojenom slobodom i shvatanjem iste. Ne samo da smo spremni da odbacimo sve u šta smo do sada verovali, već smo takođe spremni i na neke ekstremne korake i radikalne promene u pogledu izgleda koje niko nije očekivao, a koji su nekako najvidljiviji u načinu na koji šišamo i stilizujemo svoju kosu. Ono što sa sigurnošću možemo da kažemo jeste da će ovog leta biti popularna nikad kraća kosa, ali i “ostaci” karantinskih frizura. Zato, u nastavku otkrij pet trendi frizura koje ćeš verovatno viđati svuda tokom narednih meseci.

Asimetrija

Ukoliko si do sada nosila dugu kosu jednoličnog izgleda, možda ćeš poželeti da izađeš iz svoje zone komfora i isprobaš nešto sasvim drugačije. Tu na scenu stupaju asimetrične frizure u bilo kojoj varijanti, a koje izgledaju odlično kako na ravnoj, tankoj kosi, tako i na talasastoj, gušćoj kosi. Uz najrazličitije slojeve i pramenove koji će ti uokviriti lice, šiške su takođe dobra opcija kojom možeš upotpuniti ovu frizuru. 

Izrasli bob iliti kosa do ramena

Devojke koje su karantin dočekale sa sveže ošišanim bobom do brade, sada su se suočile sa izraslom frizurom koja dopire jedva do ramena. Mnoge će ostati pri toj dužini želeći da puste kosu, a mnoge dugokose devojke će pak želeti da isprobaju ovu dužinu kako se makar preko leta ne bi mučile sa oblikovanjem i stilizovanjem. Ukoliko ti je kosa prirodno ravna, tačno je da će biti dovoljno da samo prosušiš kosu ove dužine i budeš spremna za polazak, ali će i neobavezni beachy talasi takođe izgledati lepo, ukoliko si raspoložena za malo stilizovanja. 

Comments