Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Već smo puna dva meseca u 2020-oj, godini velikih promena u svakom smislu, pa i kada je reč o različitim beauty trendovima. A kada govorimo o novim počecima, nezaobilazna tema je naravno – nova boja kose. Međutim, ovog proleća se možete sasvim opustiti i izbeći farbanje cele kose – dovoljno je da ispratite neki od ovih zanimljivih trendova i samo osvežite svoju prirodnu bojom dodajući joj neku od predloženih nijansi.

Trendi boje za kosu ove godine pre svega su prirodne, a hladne nijanse ponovo imaju prednost. Među trendovima naći će se i snažne, hit boje poput crvene. Svakako, imajte na umu da pri odabiru boje kose ili nijansi koje ćete dodati ne bi trebalo da se vodite isključivo trendovima. Mogu vam biti inspiracija i pomoći da pronađete svoj stil, ali bi pre svega trebalo da odgovaraju vašem tenu.

Rooted Tweed

Ova nijansa kombinuje spoj toplih žutih i pepeljasto plavih, dok je koren tamniji. To je prirodni look koji je savršen za sve vas koje želite nešto lako za održavanje, uz dodir sunca u kosi. “Dodavanje tamnog korena daje finalnoj boji malo više ivice i dimenzije”, kaže kolorista Stephanie Brown iz “IKG Salona” u Njujorku. Ovaj trendi look će definitivno prorediti vaše posete salonu, a dobićete kontrastni i chic izgled kose, baš kao sa modne piste.

Gold Twilighting

Braunina “twilighting” tehnika stvara sićušne kružne oblike jarke boje preko tamne baze, gotovo poput svetlucavih svetiljki. “Proces je kombinacija babylights-a i tehnike ombré”, objašnjava Braun. “To je brineta sa zlatnim flekama, koje – jer naglasak počinje od korena – rastu vrlo lepo”. Ova nijansa odlično će se uklopiti na plavoj, ali i smeđoj kosi.

Editors choice