Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Već smo puna dva meseca u 2020-oj, godini velikih promena u svakom smislu, pa i kada je reč o različitim beauty trendovima. A kada govorimo o novim počecima, nezaobilazna tema je naravno – nova boja kose. Međutim, ovog proleća se možete sasvim opustiti i izbeći farbanje cele kose – dovoljno je da ispratite neki od ovih zanimljivih trendova i samo osvežite svoju prirodnu bojom dodajući joj neku od predloženih nijansi.

Trendi boje za kosu ove godine pre svega su prirodne, a hladne nijanse ponovo imaju prednost. Među trendovima naći će se i snažne, hit boje poput crvene. Svakako, imajte na umu da pri odabiru boje kose ili nijansi koje ćete dodati ne bi trebalo da se vodite isključivo trendovima. Mogu vam biti inspiracija i pomoći da pronađete svoj stil, ali bi pre svega trebalo da odgovaraju vašem tenu.

Rooted Tweed

Ova nijansa kombinuje spoj toplih žutih i pepeljasto plavih, dok je koren tamniji. To je prirodni look koji je savršen za sve vas koje želite nešto lako za održavanje, uz dodir sunca u kosi. “Dodavanje tamnog korena daje finalnoj boji malo više ivice i dimenzije”, kaže kolorista Stephanie Brown iz “IKG Salona” u Njujorku. Ovaj trendi look će definitivno prorediti vaše posete salonu, a dobićete kontrastni i chic izgled kose, baš kao sa modne piste.

Gold Twilighting

Braunina “twilighting” tehnika stvara sićušne kružne oblike jarke boje preko tamne baze, gotovo poput svetlucavih svetiljki. “Proces je kombinacija babylights-a i tehnike ombré”, objašnjava Braun. “To je brineta sa zlatnim flekama, koje – jer naglasak počinje od korena – rastu vrlo lepo”. Ova nijansa odlično će se uklopiti na plavoj, ali i smeđoj kosi.

Editors choice