Baš kao potraga za džinsom koji ti savršeno stoji ili ispunjavanje svih obaveza na dnevnoj to-do listi, samopouzdanje ponekad može biti prilično nedostižno. Nekim danima smo zaista sigurni u sebe i čini nam se da možemo osvojiti svet, a onda drugim danima… Pa, hajde da kažemo da ide malo teže.

Čak i ako si generalno pozitivna osoba kojoj ne fali samopouzdanja, ponekad i najbolji od nas “padnu” pod pritiskom posla, stresa, tenzije i osećaju se nemoćno. Još ako te sačeka par takvih dana, vrlo lako možeš potonuti u “crnu rupu” negativnosti i preispitivanja svih odluka koje si donela, ikad!

brooke lark 194253 5 trikova za podizanje samopouzdanja koji deluju   ODMAH!

Baš zato smo odlučili da pronađemo i podelimo sa tobom 5 sigurnih, proverenih načina i “prečica” koje će ti pomoći da očas posla povratiš samopouzdanje i uspešno prebrodiš i najteže obaveze – bilo da je reč o prvom dejtu ili intervjuu za posao!

Crveni karmin

Zašto deluje, nismo ni sami sigurni, ali ima “nečega” u crvenom karminu. Crvena boja se najčešće dovodi u vezu sa strašću, energijom i samopouzdanjem, pa i ne čudi što tako dobro deluje na psihu i stav. Između ostalog sve najlepše žene Holivuda su znale i uspešno koristile ovaj mali trik, od Elizabet Tejlor, preko čuvene Merilin Monro, do Sofije Loren! Zato sledeći put kad ti treba mala doza samopouzdanja, znaš šta ti je činiti!

Savršen i ujednačen ten

Šta ako se na dan kada treba da ideš na dejt sa muškarcem sa kojim dugo želiš da izađeš, probudiš sa bubuljicom na sred obraza (a da se ne lažemo, ovo se uglavnom, uvek, provereno – dogodi)?! Pa, možeš odmah reći “bye, bye”  samopouzdanju! Pre nego što počneš da očajavaš, tu smo da ti otkrijemo da smo pronašli puder koji zaista prekriva sve nepravilnosti na koži, pa i akne, a osim toga – postojan je! Lepa koža lica – blistava, ujednačena, odmorna – višeje od pola puta do samopouzdanja, a uz Dermablend 3D korektivni puder, lako ćeš je i imati! Puder nudi savršeno prekrivanje čak 16 sati,  kao i osećaj “gole kože” odnosno osećaj kao da puder i nemaš, a pritom sadrži i salicilnu kiselinu te pomaže u sprečavanju nastanka novih bubuljica! Sjajno, zar ne?!

Ako nama ne veruješ na reč, prenosimo ti iskustva Marije (19):

“Imam bubuljice već osam godina. Ne mogu da kažem da mi to nikada nije bio problem. Mnogo puta sam poželela da budem neko drugi – devojka koja ima savršenu kožu bez ijedne proširene pore, mitisera ili bubuljice. Kako to nikad nisam bila, tako sam se zaljubila u šminku. To me je navelo da sve više istražujem o šminkanju i do odluke da time želim da se bavim. Ja kao neko ko se bavi šminkom znam šta znači i koliko loše utiče na samopouzdanje pojaviti se sa lošom šminkom, konkretno sa lošim puderom.

kolaz 5 trikova za podizanje samopouzdanja koji deluju   ODMAH!Marijina transformacija Dermablend 3D puderom

Demablend 3D je fantastičan proizvod koji zbog svoje gustine u potpunosti prekriva sve nedostatke na licu. Sjedinjuje se sa kožom, potpuno prekriva crvenilo i pruža koži da diše. Međutim, puder je jako “lagan” na koži i ne iritira je kao masa pudera sa jakom pokrivnom moći. Ono što mi se najviše dopada jeste to što sadrži salicilnu kiselinu koja se meni lično do sad pokazala kao najbolje sredstvo za tretiranje bubuljica mada ne sprečava nastanak novih. Magiju ovog pudera sam videla stvarno kad sam ga skinula nakon prvog nanošenja. Koža mi je bila sveža i čista, a ne suva i iziritirana kao sa bilo kojim drugim puderom. Nisam verovala da će se ovo ikada desiti, ali konačno mogu da budem našminkana, izgledam prirodno i negujem svoje lice istovremeno. Ja ga sa ponosom nosim i preporučujem!”

3 9 5 trikova za podizanje samopouzdanja koji deluju   ODMAH!

 

Comments