Vreme je da osvežiš svoj izgled! Možda si navikla da stalno tvoji nokti budu crveni, crni ili u pastelnim bojama, i u tome nema ničega lošeg naravno, jer su pastelne odlične za letnje dane, uvek daju lep i nežan, romantičan izgled noktima, ali i pored svega toga, treba napraviti mali “izlet” kroz trendove koji su popularni u bojama i načinu na koji se manikir radi. Ovi su nam zaista “zapali za oko”, jer su jednostavni, a sasvim upečatljivi i neobični.

Ne, ne brini, nije se uklonio lak sa noktiju, već se radi o novom trendu koji je veoma simpatičan. Ako se malo zagledaš, shvatićeš da te ovo podseća na jagodice i rumenilo, a tako ovaj manikir i treba da izgleda. Iako neobičan, zadatak mu je da da zdrav i sjajan izgled noktu, zbog čega se uvek bira neka koralna boja, te da da jedan letnji, lepršav ilook.

manikir 1 5 upečatljivih trendova za letnji manikir

Krugovi su odavno postali deo trenda, i ne samo oni, već svi geometrijski oblici koji su jako popularni kako u modi, tako izgleda i kada je nega u pitanju. Ovaj manikir ne izgleda samo zanimljivo, već u sebi “krije” neku posebnu eleganciju zbog čega je zaista dopadljiv. Dve boje različitih nijansi nisu “napadne”, ali ipak izgled koji pružaju je neponovljiv.

manikir 2 5 upečatljivih trendova za letnji manikir
Comments