Granice ne postoje! A to što ih mi uporno postavljamo i što dopuštamo da nas ograničavaju, to je već druga priča. Nekako je prećutno prihvaćeno da kada žena pređe određeni broj godina, više nije interesantna, posebno u modnom svetu. Svi se uvek okreću mladosti i to je jedan od razloga zašto sve više posežemo za raznim plastičnim operacijama, kao i za raznim preparatima, kako bismo što duže ostale mlade. Najveća prepreka je ona koju te žene postave same sebi, jer dopuštaju da ih vode predrasude, koje su verovatno mnogo puta osetile i na svojoj koži, pa se prihvata filozofija “bolje da ne štrčim”. 

A nismo svesni da svako životno doba donosi toliko lepih stvari, koliko nam poklanja novih mogućnosti, novih stvari za istraživanje. Zato se i postavlja pitanje, zašto to sve ne koristimo, već bivamo sve zatvorenije? 

Dobra stvar je što i dalje postoje one hrabre žene, koje su spremne da umesto nas iskorače, da nam pruže motivaciju, da nas inspirišu, probude u nema one najlepše emocije. To su one žene za koje barijere ne postoje i koje su odavno pronašle način da apsolutno ignorišu sve stereotipe i predrasude. Jedna od njih je i Grece Ghanem. 

Ova neustrašiva žena svojim jedinstvenim stilom i osećajem za fashion momente osvojila je Instagram. Njene kombinacije su hrabre, ne samo u domenu toga što ona ima preko 50 godina, već i u domenu toga da se i mi mlađe možda ne bismo usudile da neke kombinacije ponosno prošetamo poput nje. 

Grace nije poznata ličnost, odnosno nije to bila pre nego što je postala popularna na Instagramu. Sada je zbog njenog prepoznatljivog stila prati više od 250 hiljada ljudi. Čini se da Grace svakog dana izgleda tako kao da je krenula na neku od nedelja mode. Međutim, ono što je najinteresantije reći to da Grace nije imala u prošlosti neke posebne veze sa visokom modom. Ona je radila kao personal trener u Montrealu. I ovo je samo još jedna od potvrda da je sve moguće!

Očigledno je da je Grace pratila svoju strast i svoje želje i danas živi svoj san. Uživa u isprobavanju različitih odevnih komada, spajanju različitih atraktivnih trendova sve to iznoseći sa neverovatnom dozom samopouzdanja. 

Kombinacije koje ona praktikuje obično smo navikli da vidimo na mlađim devojkama i blogerkama koje dominiraju na društvenim mrežama, pre svega na Instagramu. Međutim, ono što Grace radi sa toliko ukusa, ne samo da je uspešno, već je i prilično fascinantno! 

Comments