Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Nije mnogo prošlo otkako su se nedelje mode završile, zato je sada savršen trenutak da sumiramo utiske i predvidimo koji će to trendovi osvojiti naša srca u narednom periodu. Ono što smo videli na revijama, vrlo brzo se našlo i na ulicama (u slobodnoj interpretaciji trendsetera), što znači da je to to – trend je rođen.

U nastavku ti otkrivamo nekoliko aksesoara koje ćemo naročito voleti u 2020. i koji će na pravi način upotpuniti naše odevne kombinacije, čak i u slučaju da su one ostale u ne tako davnoj 2019. (Sve je OK, moda se i onako uvek vraća!)

Unihop sa Chanel logotipom

Unihop sa Chanel logotipom doživljava “svojih pet minuta”, a budući da smo ovaj detalj viđali tokom nedelja mode, jasno je da je reč o trendu koji će u narednom periodu tek procvetati. Modna lekcija koju ovde otkrivamo? Unihop je kul, logomanija je kul, a spoj ova dva je još više kul!

Bottega Veneta torba sa resama 

Daniel Lee definitivno zna da napravi magiju budući da su njegove sandale sa kockastim vrhom i pouch torbe apsolutni hit, od lansiranja pa sve do danas. A gledajući u budućnost, možemo da predvidimo da će još jedan aksesoar iz Bottega Veneta porodice biti ultra poželjan – pletene torbe sa resama u koje smo zaljubljeno gledali tokom nedelje mode!

View this post on Instagram

By Gianni Pucci

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Prada kaiš

OK, obnovili smo gradivo u pogledu logomanije, zato nas ne čudi što su mnogi brendovi istakli svoje logotipe kako na garderobi, tako i na aksesoarima. Najnoviji hit dolazi iz modne kuće Prada koja je svojim logotipom ukrasila jednostavan, a tako moćan kaiš sa oversized šnalom. Nošen baš ovako, uz sako, ovo je detalj koji podiže look na novi nivo!

Editors choice