Nije mnogo prošlo otkako su se nedelje mode završile, zato je sada savršen trenutak da sumiramo utiske i predvidimo koji će to trendovi osvojiti naša srca u narednom periodu. Ono što smo videli na revijama, vrlo brzo se našlo i na ulicama (u slobodnoj interpretaciji trendsetera), što znači da je to to – trend je rođen.

U nastavku ti otkrivamo nekoliko aksesoara koje ćemo naročito voleti u 2020. i koji će na pravi način upotpuniti naše odevne kombinacije, čak i u slučaju da su one ostale u ne tako davnoj 2019. (Sve je OK, moda se i onako uvek vraća!)

Unihop sa Chanel logotipom

Unihop sa Chanel logotipom doživljava “svojih pet minuta”, a budući da smo ovaj detalj viđali tokom nedelja mode, jasno je da je reč o trendu koji će u narednom periodu tek procvetati. Modna lekcija koju ovde otkrivamo? Unihop je kul, logomanija je kul, a spoj ova dva je još više kul!

Bottega Veneta torba sa resama 

Daniel Lee definitivno zna da napravi magiju budući da su njegove sandale sa kockastim vrhom i pouch torbe apsolutni hit, od lansiranja pa sve do danas. A gledajući u budućnost, možemo da predvidimo da će još jedan aksesoar iz Bottega Veneta porodice biti ultra poželjan – pletene torbe sa resama u koje smo zaljubljeno gledali tokom nedelje mode!

Prada kaiš

OK, obnovili smo gradivo u pogledu logomanije, zato nas ne čudi što su mnogi brendovi istakli svoje logotipe kako na garderobi, tako i na aksesoarima. Najnoviji hit dolazi iz modne kuće Prada koja je svojim logotipom ukrasila jednostavan, a tako moćan kaiš sa oversized šnalom. Nošen baš ovako, uz sako, ovo je detalj koji podiže look na novi nivo!

Comments