OK, sada kada smo najzad dočekali proleće (samo još da dočekamo i konačnu stabilizaciju vremena, ali dobro de, strpljenja), počinjemo da razmišljamo o sređivanju ormara, pravljenju spiskova šta nam nedostaje među garderobom, a što baš želimo da nosimo tokom tih prolećnih dana, kao i autfit formulama koje bismo ovoga puta definitivno želele da isprobamo – jer smo ih videle na Instagramu! Pa, same here!

Kada već govorimo o Instagramu, pošto se ovih dana svi bavimo analizom prolećnih modnih trendova uzduž i popreko, izdvojili smo nekoliko ključnih autfit ponavljanja koja i sama možeš da primeniš tokom aprila – neće ti biti potrebno mnogo mozganja, samo nekoliko odgovarajućih komada koje možda već imaš, ali ih do sada nisi nosila na taj način.

Dakle, krećemo:

Lagani layering

Lagani, zato što ne želimo mnogo slojeva na sebi kao tokom poslednjih dana zime (majica + bluza + džemper + jakna + šal + još nešto, šta god samo da je toplo) već dva, tri maksimum zavaljujući kojim će nam biti dovoljno toplo, ali i dovoljno prijatno kada je dan nešto topliji. Razmišljaj u pravcu košulja-haljina koje možeš da nosiš uz farmerke ili omiljene pantalone širokih nogavica. Stylish, prijatno i udobno, lagano i lako… Šta može da krene po zlu?!

Odelo – u svakom smislu i u svakoj boji

Dobra stvar u vezi sa odelima je ta da ih zapravo možeš nositi tokom cele godine, samo što ćeš na proleće čizme zameniti patikama ili salonkama, a kaput ostaviti kod kuće i jednostavno krenuti na posao, sastanak ili druženje samo tako, u odelu. Znamo da su odela u pastelnim tonovima zauvek moderna i omiljena, a odabir prave nijanse i kroja odela ostavljamo tebi. Slobodno budi smela i odaberi odelo u nekoj jarkoj boji, ponesi ga uz patike, graphic majicu i gomilu nakita – od business komada u samo nekoliko poteza napravi trendi, originalni komad zbog kojeg ćeš biti primećena i upamćena!

Oversized sako + slip suknja

Njeno veličanstvo – slip suknja – još jedan komad koji ne smeš da sklanjaš iz svog ormara nikada! Zimi će ti poslužiti u toku party sezone, a sada, kada se proleće polako zahuktava, odlično će ti doći za građenje autfita kako za posao, tako i za ležerno druženje posle posla. Proverena formula koju kul devojke redovno prate je: suknja + jednostavna majica + oversized sako. Upali svaki put!

Comments