5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

1/3

Koliko vam se samo puta dogodilo da nešto obučete a da vam neko stariji, mama ili baka, kažu da se baš tako nešto nosilo i kada su one bile mlade? Modni svet pokazuje kako se trendovi uvek pojavljuju i nestaju, ali i da se suštinski vrte u krug, no, bitnije je mnogo to da uvek postoje i oni komadi, te autfiti, koji ne podležu trendovima, oni su moda sami po sebi, nemaju rok trajanja i uvek ih je dobro videti na dami. Upravo takvi su i ovi autfiti, koji nikada neće izgubiti na vrednosti, ma koji trend se pojavio ostaće vanvremenski.

Monohromatski autfiti

Istina je da su trenutno ovi autfiti jedni od popularnijih, pa je trend poslednjih sezona nositi jednobojne, monohromatske autfite. Međutim, ovo nije nešto novo, budući da je njihova prisutnost u modnom svetu neprekidna. Dajući svakoj devojci koja ih ponese jedno posebnu dozu otmenosti i svedenosti, sasvim je normalno da ne podležu bilo kakvom roku trajanja.

autfit 6 autfita koji će uvek biti u modi autfit2 6 autfita koji će uvek biti u modi

Crno-bele kombinacije

Kombinacije boja su različite, to kako ćete ih kombinovati često zavisi od vašeg ukusa, stila, ali često i od trenda koji vlada. Nekadda je popularnije kombinovati neke jače boje zajedno, a nekada samo jedan komad koji se izdvaja. No, popularnost koju uvek imaju crno-beli autfiti sigurno ne mogu dostići nijedne druge kombinacije boja. Ovo je odlično rešenje kada ne znate šta da obučete, te u bilo kojem trenutku, jer možete biti sigurni da sa jednim ovakvim autfitom nema greške.

autfit3 6 autfita koji će uvek biti u modi autfit4 6 autfita koji će uvek biti u modi

Editors choice