Koliko vam se samo puta dogodilo da nešto obučete a da vam neko stariji, mama ili baka, kažu da se baš tako nešto nosilo i kada su one bile mlade? Modni svet pokazuje kako se trendovi uvek pojavljuju i nestaju, ali i da se suštinski vrte u krug, no, bitnije je mnogo to da uvek postoje i oni komadi, te autfiti, koji ne podležu trendovima, oni su moda sami po sebi, nemaju rok trajanja i uvek ih je dobro videti na dami. Upravo takvi su i ovi autfiti, koji nikada neće izgubiti na vrednosti, ma koji trend se pojavio ostaće vanvremenski.

Monohromatski autfiti

Istina je da su trenutno ovi autfiti jedni od popularnijih, pa je trend poslednjih sezona nositi jednobojne, monohromatske autfite. Međutim, ovo nije nešto novo, budući da je njihova prisutnost u modnom svetu neprekidna. Dajući svakoj devojci koja ih ponese jedno posebnu dozu otmenosti i svedenosti, sasvim je normalno da ne podležu bilo kakvom roku trajanja.

autfit 6 autfita koji će uvek biti u modi autfit2 6 autfita koji će uvek biti u modi

Crno-bele kombinacije

Kombinacije boja su različite, to kako ćete ih kombinovati često zavisi od vašeg ukusa, stila, ali često i od trenda koji vlada. Nekadda je popularnije kombinovati neke jače boje zajedno, a nekada samo jedan komad koji se izdvaja. No, popularnost koju uvek imaju crno-beli autfiti sigurno ne mogu dostići nijedne druge kombinacije boja. Ovo je odlično rešenje kada ne znate šta da obučete, te u bilo kojem trenutku, jer možete biti sigurni da sa jednim ovakvim autfitom nema greške.

autfit3 6 autfita koji će uvek biti u modi autfit4 6 autfita koji će uvek biti u modi
Comments