Psihički sam se pripremila i pomirila sa tim da ovog leta neću ići na more, ali doduše, i dalje nisam odustala od ideje da odem bilo gde, makar i na vikend. Znam, nije to to, ali sada je situacija takva da se moramo zadovoljiti i malim stvarima u cilju da ostanemo normalni i na kraju dana budemo srećni.

Dok planiramo svoj weekend escape, postoje još neke sitnice kojima sebi možeš pružiti osećaj pravog leta i odmora, a to su neki odevni predmeti i aksesoari koji prosto viču leto i kao takvi predstavljaju esencijalne komade sezone koji ne samo da izgledaju dobro, već i čine da se osećamo dobro.

Zato, u nastavku ti otkrivamo nekoliko autfita u kojima ćeš se osećati tako prijatno, lagano i lepršavo, kao da si na letovanju, iako zapravo nisi ni napustila grad u kom živiš.

Bucket šešir + Basket torba

Nije toliko važno šta nosiš, ukoliko si svoju kombinaciju upotpunila kultnim letnjim aksesoarima – bucket šeširom i basket torbom. Kad god ti nedostaje malo leta i odmora, osloni se na ove detalje i sa dobrim osećajem kreni i u najobičniju šetnju gradom ili obilazak omiljenog parka. Dakle, osećaj je taj koji je bitan!

Letnji kompletić sa printom

OK, Chrissy ovaj komplet nosi na plaži jer je kao stvoren za nju, ali to ne znači da slične modele ne možeš da nosiš na vrelom asfaltu, upravo zato što podsećaju na more i čine da se osećaš bezbrižno i opušteno. Pronađi model koji ti najbolje stoji i obavezno odaberi onaj u jarkim, veselim bojama!

Lepršava maksi haljina

Model haljine koji je sinonim za lakoću je očekivano kultni komad svakog leta. I nije to samo do osećaja koji u nama budi. Ima nešto i u praktičnosti i činjenici da si za tili čas spremna kako za dnevnu, tako i za večernju varijantu, a sve što ti je potrebno jesu odgovarajući aksesoari.

Comments