Revija nove kolekcije UGG otvorila je šesti dan 38. Black’n’Easy Fashion Week-a, nakon čega su se beogradskoj publici predstavili domaći dizajneri: George Styler, Vlada Savić, Marija Barišić, kao i studenti završnih godina beogradskih visokoškolskih ustanova za modni dizajn.

Kolekcija brenda UGG pronalazi inspiraciju u liticama velike granitne stene, kao i u predelima Josemitskog nacionalnog parka. Ovogodišnja kolekcija predstavlja sinonim kvaliteta, elegancije i eksluzivnog stila, a posebno iznenađenje predstavljaju detalji koji klasične uggsice promene u sasvim novu obuću sa posebnom pričom. Pored manekenki, nove odevne komade pistom su prošetale i poznate dame Sara Jovanović i Anđelka Prpić.

DJT7342 6. dan 38. BlacknEasy Fashion Week a DJT7818 6. dan 38. BlacknEasy Fashion Week a DJT8001 6. dan 38. BlacknEasy Fashion Week a

Nakon velikog uspeha kolekcije na London Fashion Week-u George Styler se tradicionalno predstavio i beogradskoj publici. Kralj trikotaže, kako su ga britanski kritičari nazvali, i u ovoj kolekciji na vrlo originalan način spaja tradicionalno i moderno. Počasni gost revije bio je poznati glumac Saša Joksimović koji se oprobao u ulozi manekena.

DJT8188 6. dan 38. BlacknEasy Fashion Week a DJT8291 6. dan 38. BlacknEasy Fashion Week a DJT8430 6. dan 38. BlacknEasy Fashion Week a
Comments