Duge ogrlice sa modernim detaljima

Kada govorimo o nošenju i kombinovanju nakita tokom zime, suština jeste u tome da poneseš nešto efektno, a opet dizajnirano sa ukusom i stilom. Ako su ti vunena rolka ili crna bluza sa sakoom od tvida koje nosiš, suviše jednostavni, izaberi ogrlicu koja je nežna, ali i moderna kako bi kreirala idealan balans. Naš izbor je pao na ovu ogrlicu sa prirodnim kamenjem IMG 7364 6 komada nakita koji su ti potrebni ove jeseni + kako da ih nabaviš po specijalnoj ceni! Kao i Tutti Frutti 11 Veliko zlatno srce privezak koje će fantastično izgledati na dugačkom lancu. IMG 7365 1 6 komada nakita koji su ti potrebni ove jeseni + kako da ih nabaviš po specijalnoj ceni!

Dugačke minđuše

Biće ti potreban jedan par! Nemoj nas pogrešno razumeti, volimo jednostavne modele minđuša, ali kada nosiš džempere ili ti je oko vrata ešarpa od kašmira, duge minđuše postaju #musthave komad nakita. Zato nam se ove jeseni i zime posebno sviđa kombinacija rolka, kosa skupljena u rep ili punđu i duge minđuše. Izaberi ovaj model: Zlatne viseće minđuše štapići iz Tutti Frutti 11 kolekcije: IMG 7363 6 komada nakita koji su ti potrebni ove jeseni + kako da ih nabaviš po specijalnoj ceni!

Tanke alka narukvice

Jedini komad nakita za koji bismo rekli da je više – više! Oduševljeni smo delikatnošću ove narukvice koja je zapravo alka ali namenjena tvom zglobu! Nosi je samu, ili u kombinaciji sa više istih, ili više različitih komada poput para od žutog i belog zlata. U svakoj varijenti će izgledati fantastično! Alka narukvica sa prirodnim kamenjem IMG 7369 6 komada nakita koji su ti potrebni ove jeseni + kako da ih nabaviš po specijalnoj ceni! Ukoliko su ti se dopali naši predlozi, ne propusti da pogledaš celokupnu ponudu iz Tutti Frutti XI kolekcije ovde. Takođe, za  svaku kupovinu u periodu od 1.do 20. novembra Zlatara Andrejević poklanja vaučer kojim možeš kupiti drugi komad nakita po specijalnoj akcijskoj ceni. Vaučer se može iskoristiti u Zlatara Andrejević radnjama od 27.11. do 20. 12 ove godine. Za sve dodatne informacije možeš se informisati u radnjama zlatare Andrejević, ali i putem njihove fejsbuk stranice ili Instagram profila.

Elena Erdeljanović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments