Ponedeljak je. A svi znamo šta nam se dešava ponedeljkom. Ne verujemo da je tu još jedna radna nedelja i da moramo ranije da ustanemo iz kreveta, obučemo se i sredimo i krenemo u “nove radne pobede” (pobeda kao – uspela sam da pobedim san, ustanem iz kreveta i pretvaram se da sam OK?! No, to sada nije tema)… I svi znamo još jednu “muku” koja nam naročto teško pada ponedeljkom – šta da obučem? Tačnije, šta sada da obučem?! Možda više nemaš ideje za odevne kombinacije, ali zato sigurno imaš dobar komad džinsa koji lako ložeš da pretvoriš u kombinaciju savršenu za sve tvoje obaveze u toku dana.

Na primer, omiljene farmerke obuci uz belu košulju (klasičnu ili neki drugi, ženstveniji model), “popni” se na visoke potpetice, a celokupnu kombinaciju “začini” upadljivom, statement torbom! I – tvoja kombinacija za ponedeljak je spremna!

farmerke 606x1024 6 kombinacija sa džinsom za dane kada ne znaš šta da obučeš

Već sledećeg dana u nedelji ćeš se malo opustiti i navići na činjicu da te nove obaveze čekaju i zato je pravi trenutak za malo smeliju kombinaciju koja uz omiljene farmerke uključuje i (neočekivano) dugu cvetnu haljinu na kopčanje! Ovu kombinaciju nosi uz ravnu obuću, cipele ili patike, i pokaži svetu koliko si stylish!

haljina 683x1024 6 kombinacija sa džinsom za dane kada ne znaš šta da obučeš
Comments