Mnoge žene su ovih dana prezauzete i neretko im je potrebna šminka koja će biti idealna za dan, ali i za noć. Nemaju baš mnogo vremena za šminkanje, spremanje i sređivanje. Rokovnik je prepun obaveza. Ukoliko si moderna, uspešna i poslovna žena, svakako ćeš želeti da izgledaš savršeno svakog dana. Pre dobro odabrane odevne kombinacije, potrebno je namestiti frizuru i uraditi dobar make up. U ovom tekstu ćete pronaći nekoliko saveta kako da budete spremne za svaku situaciju i kako da se transformišete iz dnevni u večernji glam look.

shimmer face makeup 1 6 make up trikova koje MORAŠ probati

Upijajuća maramica

Upijajuća maramica je najbitnija stvar koju treba imati u torbi, pogotovo ako šminka treba da stoji od jutra do večeri na vašem licu. Iskoristite je za otklanjanje viška sebuma sa vaše kože lica pre popravljanja šminke pred večernji izlazak. Ova maramica će sprečiti da se šminka zgrudva na licu i otkloniće višak sjaja.

mattified makeup base 6 make up trikova koje MORAŠ probati

Maskara

Oči su najupečatljivija karakteristika na našem licu na koju možemo uvek da računamo. Njih je najlakše transformisati iz dnevnog u večernji glam look u samo nekoliko poteza maskarom. Osvežite svoj izgled dodajući dodatan sloj maskare i povećejte volumen trepavica. Na taj način ćete osvežiti oči i pojačati pogled. I izgledaćete zavodljivo.

sexy makeup look for night 6 make up trikova koje MORAŠ probati

Svetlucava/metalik senka za oči

Još jedan način da transformišete oči iz dnevnog u večernji izgled su svakako senke. Svetlucave i metalik senke su neizostavne kod večernjeg make up – a. Samo je stavite na centar vaših kapaka i spremni ste za pokret.

shimmer eye look desi perkins 6 make up trikova koje MORAŠ probati
Comments