Ova nova godina donela je brojne promene i neke nove trendove kada su u pitanju nega i šminkanje, međutim, nije uvek sve sadržano u trendovima i onome što je trenutno aktuelno. Mnogo toga zavisi i od stvari koje vi sami volite, šta smatrate da vam dobro stoji, te brojnih navika kojih ne umete ili ne želite da se rešite. No, kada je u pitanju makeup  ovo su definitivno navike koje vas čine da izgledate loše, nepoželjno i neprivlačno, zbog čega je vreme da ih se rešite jednom za svagda.

Precrtane usne

Iako su mnoge dame verovatno puno puta poželele da imaju veće, punije usne koje deluju lepše nego kakve su im zaista, potražile su rešenje u jednostavnom triku, a to je precrtavanje, odnosno prelaženje usne olovkom, pa onda sjajem ili ružem koji koriste. Definitivno je došlo vreme da se oslobodite “musavih” usana, te izgleda koji ne priliči nijednoj devojci, i da ne prelazite liniju usana koja je tu prirodom postavljena.

makeup 21 6 makeup navika koje čine da izgledate neprivlačno

Evo i jednog naređenja, zanimljivog doduše, a tiče se prestanka sa ovim makeup “trikom”.

makeup 2 6 makeup navika koje čine da izgledate neprivlačno

Ova sezona donela je trend prirodnog izgleda na prvom mestu, te zadatak svih šminkera i makeup umetnika jeste da postignu što bolji i svežiji ten, bez mnogo šminke, odnosno, zadatak im je da naneta šminka ne bude očigledna. S obzirom na to, veštačke trepavice, bar one koje se vide da su tu, zalužuju jedno veliko “ne”.

makeup 31 6 makeup navika koje čine da izgledate neprivlačno

A i više ne izgleda tako slatko kada ih devojka ima na svojim kapcima.

makeup 3 6 makeup navika koje čine da izgledate neprivlačno
Comments