Šminka pravi čuda kada se ispravno nanese na lice, te njome možete uraditi sve što želite. Nemate obrve kakve želite, našminkajte ih, želite da imate baš kose oči, našminkajte ih, želite lepe i pune usne, opet kažemo, našminkajte ih, želite da odate utisak kraljice, našminkajte se tako. Od detinjstva, pa i celog svog života, svaka devojak sanja o tome da bude princeza, kraljica, žena sa krunom kojoj se svi dive. Vođeni ovakvim snom, došli smo na ideju da vas posavetujemo kako da postignete takav izgled uz sasvim jednostavne načine šminkanja.

Kada želite da postignete ovakav izgled, prvo čemu se stremi jeste “čisto” lice, sa jasno definisanim linijama, te lice koje blista i nije pretrpano šminkom. U ovome će vam pomoći ajlajner, koji je nanet na gornji kapak u tankoj i preciznoj liniji, te osim što “ukrašava” vaše oko, čini ga kosim, što je svakako nešo što “kraljevski” look može da podrazumeva. Crni ajlajner je uvek najbolja i najsigurnija opcija, ali slobodno koristite i neki drugi, pokažite malo smelosti.

Učinite da vaša koža sija. Baršunasta i sjajna koža odaju utisak zdrave i negovane kože lica, pa ukoliko nekada i nije tako, postignite ovakav efekat šminkom. Dovedite svoj ten do perfekcije, dodajte malo hajlajtera na obrazima i rumenilo koje je u boji kajsije ili nekoj sličnoj nijansi kako bi vam dalo taj svež izgled, te ćete izgledati apsolutno fantastično.

Comments