Ukoliko ste jedne od onih srećnih žena koje mogu da nose belo, a da se ne uprljaju, ovo je pravi tekst za vas. Izlazimo iz okvira uskih belih farmerica koje su procepane na kolenima, koje smo prošle sezone svi nosili (i isprljali). U ovom tekstu vam predstavljamo najaktuelnije modele belih pantalona, kao i načine na koje ih možete stilizovati. 

Kapri pantalone

Ništa nam ne govori da je proleće sletelo na naše rame više nego 3/4 kapri pantalone. Onog trenutka kada naše zglobove izvučemo iz debelih termo čarapa i pokažemo ih svetu, za nas je proleće počelo. Ovaj model je savršen za sve one koje imaju šire kukove i žele da ih ušuškaju. Ukoliko izaberete model koji se na kraju širi (zvoncare), odaberite neki uži gornji deo koji će vam naglasiti obline. Ako izabere uži model kapri pantalona, izbor majica i košulja je beskonačan.

Bela trenerka

Ove jeseni i zime, najpopularniji trend bili su širokovi duksevi i trenerke u nude nijansama. Trend se preneo i na prolećnu sezonu, samo što su boje postale svetlije i otvorenije. Kada sunce izađe, ali i pokaže svoje zube, ova trenerka će biti pravi izbor. Kada uklapate obuću, uvek se odlučite za čistobele patike, a sa jaknom ili mantilom možete da eksperimentišete, mada je uvek najbolje držati se jednostavnih tonova.

Šalvare

Nijedan odevni komad ne može da dočara boemski stil na način na koji to mogu šalvare. Sem što će vam pružiti osećaj udobnosti i komfora, izgledaće vrlo efektno. Možete ih kombinovati i sa patikama i sa štiklama, a što se tiče gornjih delova izbor vam je vrlo širok. Jedino što je bitno je da šta god izaberete, uvučete u svoje bele šalvare (ili makar deo, kao na slici).

Comments