Neke žene uopšte nemaju suknje u svom garderoberu. Mnoge smatraju da je lakše imati nekoliko haljina i onda su oslobođene od kombinovanja idealnog gornjeg i donjeg dela. Zapravo suknje su jedan od glavnih komada u ženskoj garderobi, baš zato što ih lako možete kombinovati uz različite modele košulja, bluza pa čak i uz obične pamučne majice.

Ukoliko ste u potrazi za novim idealnim modelom suknje, onda ovih nekoliko koje predlažemo morate obavezno uzeti u obzir. Neki modeli su savršeni za sledeći intverju za posao a ostali za noćne izlaske. Nema veze kakve suknje preferirate ali ovaj komad garderobe zasigurno će biti vaš kec iz rukava kada ste u žurbi i ne znate šta da obučete.

Uska suknja

Bar jedna uska suknja do kolena je obavezan komad u garderoberu svake žene. Nikada se ne zna kada će vam zatrebati- da li za važan sastanak na poslu ili za večernji izlazak. U zavisnosti sa čime je kombinujete jedna ista suknja može da izgleda totalno drugačije. Za posao je uparite uz svedenu bluzu a za noćni provod uz providnu košulju i dodajte nakit da začini celu kombinaciju.

JAMIE CHUNG LOOK BLACK WHITE RED 6 modela suknji koje svaka žena treba da ima

Mini suknja

Ovaj model ne silazi sa liste modnih trendova već nekoliko decenija. I ne treba jer ukoliko umete da je pravilno kombinujete sa ostatkom garderobe nećete imati modne promašaje. Mini suknja otkriva taman toliko koliko treba i koliko vi želite. Gledajte da je uvek kombinujete uz neku zatvorenu bluzu ili majicu, da bi njen zadatak da stavi akcenat na noge bio uspešan.

Mini 6 modela suknji koje svaka žena treba da ima
Comments