Svi smo na društvenim mrežama, bez obzira na to da li ih volimo ili ne. Ali, po svemu sudeći, mnogo je više onih koji vole da “vise” na socijalnim mrežama, da “lajkuju”, komentarišu i gledaju šta se to svima novo ili staro dešava u životu. Ona mreža koja je ipak trenutno u prednosti jeste Instagram koji je “zaludeo” svet, pa i nas, a najveće i najbitnije pitanje u vezi sa njim, jeste kako učiniti da profil bude posećeniji, sa više pratilaca i kako ga učiniti popularnim. Blogeri to lako postižu ili se to bar tako čini, ali u stvari, iza svega stoji prilično mnogo rada i truda. Ako ne znaš kako postići da profil bude zapaženiji i lepši na izgled, onda ti u tome pomažemo.

Odaberi boje za svoj profil

Blogeri su nas mnogo naučili o ovoj društvenoj mreži, posebno kako da izgleda lepo kada se na profil uđe. Bitno je odabrati boje koje će preovladavati na profilu, jer kada se o tome ne vodi računa, onda sve izgleda dosta neugledno i neprivlačno, a to je utisak koji ne bi trebalo da se ostavi. Neki koriste samo svetle boje, neki se odluče za pastelne ili neke druge i ostaju im verni neki period, pa onda promene svoju color temu, pa to možete uraditi i sami, te ćete sigurno veoma brzo dobiti nove pratioce i pohvale.

Kamera

Ovo je društvena mreža koja se sastoji samo od slika i snimaka, pa na to treba obratiti pažnju naravno, odnosno treba voditi računa o kvalitetu slika i rezoluciji u kojoj su. To je najbolje postići tako što imate dobru i kvalitetnu kameru u koju treba ipak uložiti, bez ikakvog žaljenja i štednje, jer dobra kamera će doneti i dobre slike.

Comments