Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Kada ti neko spometne “zlatno” verovatno odmah “prevrćeš” očima i ne želiš ni da pomisliš da nešto u boji žutog zlata pridodaš svom stajlingu. Tako je kič! Ipak, možda bi trebalo da razmisliš još jednom. Verovatno imaš loše asocijacije na ovu nijansu, ali zapravo, zlatno može da izgleda jako otmeno i glamurozno, a samim tim ćete i same izgledati kao holivudske dive. Tako da, zašto ne biste pokušale? To “zlatno” na vama ne mora da bude krupno i upadljivo, dovoljan je i detalj da vaša kombinacija doslovno zasija novim sjajem.

Nakit

Najblaža varijanta za zanosan, “zlatni” izgled svakako su detalji, odnosno nakit. On ne mora da bude toliko upečatljiv, dovoljno je da odaberete tanku, diskretnu ogrlicu, narukvicu ili sitne minđuše pa da ceo vaš autfit postane mnogo upečatljiviji i efektniji. Naravno, ukoliko ste smele, usudite se da ponesete i krupne komade nakita poput masivnih ogrlica, narukvica ili prstenja. Uz ovakav nakit obavezno se obucite svedenije, kako ne biste na kraju dobile “too much” efekat.

zlatno nakit 6 načina kako da izgledaš ZANOSNO u zlatnom zlatno nakit 2 6 načina kako da izgledaš ZANOSNO u zlatnom

Kaiš

Kaiš u zlatnim nijansama takođe može biti odličan dodatak jednostavnim, jednobojnim kombinacijama. Ovaj detalj će se odlično uklopiti sa svedenim belim haljinama, ali isto tako može “obogatiti” i haljine neke druge boje poput plave, zelene, žute… Takođe, kada je reč o samoj nijansi zlatne, možete odabrati onu “mirniju”, svetliju ili nijansu starog zlata. One nisu toliko “kič”.

zlatno kais 2 6 načina kako da izgledaš ZANOSNO u zlatnom zlatno kais 6 načina kako da izgledaš ZANOSNO u zlatnom

Editors choice