Prave Njujorčanke znaju da se tajna dobrog stila krije u jednom jednostavnom komadu – beloj košulji! Jer, bela košulja je sinonim za eleganciju, savršen izgled, klasiku… Mnogo je asocijacija na samo jedan sjajan, vanvremenski i ultra praktični odevni komad u koji ćemo definitivno zauvek biti zaljubljene!

Želiš da izgledaš kao Njujorčanka u beloj košulji? Evo kako da je nosiš:

Crno bele kombinacije

Crno i belo, belo i crno, bela košulja i crni odevni komadi… Savršeni spoj! Kakvu god belu košulju da već imaš u svom ormaru, jednostavno je obuci uz bilo šta što je crno (suknju, pantalone, sako) i budi sigurna da ćeš u svakoj prilici biti savršeno stilizovana. Svoju jednostavnu kombinaciju upotpuni zanimljivim aksesoarima ili aksesoarima u jarkim bojama i spremna si na koji god događaj da si pozvana!

crno belo 6 načina kako da nosiš belu košulju kao prava Njujorčanka

Uz džins

Bela košulja je zapravo “u ljubavi” sa svim drugim odevnim komadima, pa tako i sa džinsom. To je klasična, a ipak pomalo urbana kombinacija koja će ti biti od koristi i u formalnim i u neformalnim prilikama – zavisi za koju obuću i koje aksesoare se odlučiš. Ova kombinacija je tako “prosta”, ali i tako efektna i teško da ćemo je ikada prevazići!

dzins 6 načina kako da nosiš belu košulju kao prava Njujorčanka
Comments