Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Leto je pravo vreme da se poigravate bojama i dezenim kada je garderoba u pitanju. Sunce i vreli dani donekle to i zahtevaju, a vi ćete se svakako osećati lepše u garderobi vedrih i veselih tonova. Osim jarkih boja, zanimljivi dezeni su u opticaju i mnogo različitih ih se može videti na ulicama svih gradova, a ponajviše cvetovi na garderobi koji su u trendu već nekoliko sezona. Iako često ume da izazove glavobolje, jer se čini teškim za kombinovanje, floralni print je u stvari veoma lako iskombinovati i učiniti da izgledate veoma dobro. S toga vam predlažemo šest savršenih načina na koje možete poneti pantalone cvetnog dezena.

Nemojte uvek gledati da ukoliko obučete pantalone cvetnog dezena sve ostalo bude neutralno, kako ne biste izgledali suviše šareno. Ispravno poigravanje bojama donosi odlične rezultate. Jedne cvetne pantalone ukombinujte sa roze košuljom, jednom većom ogrlicom, bež sandalama i torbom koja će sve to razbiti kontrastriranjem, biće savršen look za naredne dane.

6 načina kako da nosiš cvetne pantalone 6 načina kako da nosiš cvetne pantalone

Osim u kombinovanju jarkih boja, cvetni dezen je odličan kada ga uparite sa ostatkom garderobe u nekim pastelnim nijansama. Jedne ovakve panalone koje na sebi imaju vladajuću pastelnu nijansu, ukombinujte sa bluzom u toj boji, svemu dodajte torbu i cipele koje su u bež ili neutralno roze boji, te ćete izgledati veoma lepo i trendi.

6 načina kako da nosiš cvetne pantalone2 6 načina kako da nosiš cvetne pantalone

Editors choice