WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Leto je pravo vreme da se poigravate bojama i dezenim kada je garderoba u pitanju. Sunce i vreli dani donekle to i zahtevaju, a vi ćete se svakako osećati lepše u garderobi vedrih i veselih tonova. Osim jarkih boja, zanimljivi dezeni su u opticaju i mnogo različitih ih se može videti na ulicama svih gradova, a ponajviše cvetovi na garderobi koji su u trendu već nekoliko sezona. Iako često ume da izazove glavobolje, jer se čini teškim za kombinovanje, floralni print je u stvari veoma lako iskombinovati i učiniti da izgledate veoma dobro. S toga vam predlažemo šest savršenih načina na koje možete poneti pantalone cvetnog dezena.

Nemojte uvek gledati da ukoliko obučete pantalone cvetnog dezena sve ostalo bude neutralno, kako ne biste izgledali suviše šareno. Ispravno poigravanje bojama donosi odlične rezultate. Jedne cvetne pantalone ukombinujte sa roze košuljom, jednom većom ogrlicom, bež sandalama i torbom koja će sve to razbiti kontrastriranjem, biće savršen look za naredne dane.

6 načina kako da nosiš cvetne pantalone 6 načina kako da nosiš cvetne pantalone

Osim u kombinovanju jarkih boja, cvetni dezen je odličan kada ga uparite sa ostatkom garderobe u nekim pastelnim nijansama. Jedne ovakve panalone koje na sebi imaju vladajuću pastelnu nijansu, ukombinujte sa bluzom u toj boji, svemu dodajte torbu i cipele koje su u bež ili neutralno roze boji, te ćete izgledati veoma lepo i trendi.

6 načina kako da nosiš cvetne pantalone2 6 načina kako da nosiš cvetne pantalone

Editors choice