Leto je pravo vreme da se poigravate bojama i dezenim kada je garderoba u pitanju. Sunce i vreli dani donekle to i zahtevaju, a vi ćete se svakako osećati lepše u garderobi vedrih i veselih tonova. Osim jarkih boja, zanimljivi dezeni su u opticaju i mnogo različitih ih se može videti na ulicama svih gradova, a ponajviše cvetovi na garderobi koji su u trendu već nekoliko sezona. Iako često ume da izazove glavobolje, jer se čini teškim za kombinovanje, floralni print je u stvari veoma lako iskombinovati i učiniti da izgledate veoma dobro. S toga vam predlažemo šest savršenih načina na koje možete poneti pantalone cvetnog dezena.

Nemojte uvek gledati da ukoliko obučete pantalone cvetnog dezena sve ostalo bude neutralno, kako ne biste izgledali suviše šareno. Ispravno poigravanje bojama donosi odlične rezultate. Jedne cvetne pantalone ukombinujte sa roze košuljom, jednom većom ogrlicom, bež sandalama i torbom koja će sve to razbiti kontrastriranjem, biće savršen look za naredne dane.

6 načina kako da nosiš cvetne pantalone 6 načina kako da nosiš cvetne pantalone

Osim u kombinovanju jarkih boja, cvetni dezen je odličan kada ga uparite sa ostatkom garderobe u nekim pastelnim nijansama. Jedne ovakve panalone koje na sebi imaju vladajuću pastelnu nijansu, ukombinujte sa bluzom u toj boji, svemu dodajte torbu i cipele koje su u bež ili neutralno roze boji, te ćete izgledati veoma lepo i trendi.

6 načina kako da nosiš cvetne pantalone2 6 načina kako da nosiš cvetne pantalone
Comments