Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/3

Dok mnogi planiraju svoje letnje odmore, odlakse na more u letnjim mesecima kada će i same temperature terati da se koferi spakuju i da se zaputimo negde pokraj vode, red je da malo pažnje posvetimo i proleću koje samo što nam je došlo. Ukoliko si osoba koja se raduje ovim prvim lepim, toplim danima ispunjenim Suncem, onda te verovatno nešto vuče da već sada uhvatiš svoju putnu torbu i da kreneš put neke destinacije koja ti se već dugo čini primamljivom. Ovo su samo predlozi gde bi mogla da odeš, i da se na svom prolećnom putovanju provedeš kao nikada do sada.

Osaka, Japan

Osaka je nekada bio komercijalni centar Japana, a danas tu ulogu ima Tokio kao što je većini poznato. Kao i svaki drugi, ovaj grad ima jako bogatu prošlost i istoriju, zbog čega je pun odličnih mesta koje treba videti u životu. Po veličini je čak treći grad u Japanu. Za vreme cara Kotokua, Osaka je bio prestonica, što već sasvim govori o bogatstvu svega u ovom gradu i potrebi da se poseti ukoliko voliš udaljene destinacije, a jedna od njih je baš Japan.

osaka 6 najboljih destinacija za prolećno putovanje

Douro dolina, Portugal

Portugal je želja mnogih kada su putovanja u pitanju, međutim, mali broj se odluči da ode i do Douro doline, koja je sasvim zapanjujuće i sasvim sigruno jedno od najlepših mesta na svetu za ispijanje savršenog vina koje se tamo i proizvodi od domaćih sorti vinograda. Tokom leta zbog prevelikih temperatura i suvog vazduha ovo nije najbolja destinacija za odmor, ali je u proleće jedna od najsavršenijih.

portugal 6 najboljih destinacija za prolećno putovanje

Editors choice