Jamajka – raj na zemlji! Čisto more koje se presijava u hiljadama plavih i zelenih nijasni, tropska priroda i zelenilo u čijem hladu želiš da se sakriješ zauvek, beskrajne peščane plaže i grad koji uveče sija blještavim zlatnim svetlom. Ako to nisu neki od atributa destinacije idealne za letovanje, onda ne znam šta jeste! Doduše, ako možda i znaš mesto koje je bolje za lenčarenje i uživanje pod Suncem, OK, ali sigurno ne znaš mesto koje je bolje i lepše za fotografisanje od ovih kutaka Jamajke koje ćeš danas, sa nama, otkriti. Čik odoli da se bućneš u more pre nego što objaviš fotku na Instagram!

“Kameni” hotel

Luksuzan jeste, ali i neobičan! Izgrađen od kamena i drveta, postavljen tik uz more, sa romantičnim terasicama samo za vas dvoje. Zalazak Sunca iz ove perspektive je neopisiv, a jesam li spomenula tuševe koji su napolju? Prelepo! Sigurna sam da ćeš želeti da fotografišeš svaki kutak ovog kamenog raja!

kameni hotel 6 najpopularnijih mesta za fotografisanje na Jamajki

Plaža Paradise

Naravno da se plaža mora naći na listi za Instagram savršenih fotografija, a baš ova plaža je baš tako savršena za tvoj profil, zar ne? Dovoljno je prostrana da pronađeš kutak koji ti najviše prija, u zavisnosti od toga da li želiš da slušaš nacionalnu muziku, uživaš u ukusnim specijalitetima ili budeš sama sa sobom. I napokon napraviš tu najlajkovaniju fotografiju na svom profilu!

plaza 6 najpopularnijih mesta za fotografisanje na Jamajki
Comments