Bež je jedna od omiljenih neutralnih boja mnogih od nas, ali problem sa njom je u tome što često ume da izgleda jako “obično” i dosadno, naročito kada preteramo i obučemo se od glave do pete u ovu nijansu. Jer, retko koja boja zapravo može da izgleda tako dobro, kao recimo crna, kada je cela naša kombinacija upravo u toj boji. Dakle, kako bismo izbegle situaciju da bež na nama izgleda dosadno i bezlično, evo šta nam valja činiti.

Odaberite smeliji bež komad i njime “začinite” kombinaciju. S obzirom na to da je boja sama po sebi jednostavnija, neka komad odeće u bež boji koji nosite bude neobičniji. Recimo, ovakva asimetrična jaknica u bež boji je odličan izbor. Jednostavna, a ipak efektna.

jakna 6 nimalo dosadnih načina da nosiš bež

Odaberite zanimljive siluete. Originalni krojevi i modeli kaputa, prsluka ili pantalona učiniće vaše kombinacije interesantnijim, a s obzirom na to da bež boja “prašta”, slobodno napravite hrabriji izbor ovih komada. Nije isto kada nosite odeću u jarkoj boji i upadljivoj formi i kada jedan od ova dva “uslova” bude malo smireniji. Dakle, eksperimentišite!

kroj 6 nimalo dosadnih načina da nosiš bež
Comments