Jedno je sigurno – više nego ikada ranije prirodan izgled je na ceni, a ako ne verujete nama, onda pogledajte poznate lepotice koje se ne libe da čak i crvenim tepihom prošetaju sveden i diskretan iliti “no makeup” makeup i time ponosno pokažu svoju lepotu. Dodela nagrada Zlatni globus je to još jednom dokazala, a znate i da Ališa Kiz odavno ne koristi šminku i to ponosno ističe. Naravno, ukoliko niste dovoljno hrabre za tako nešto, ne morate se u potpunosti odreći šminkanja, ali ono što možete da uradite jeste to da češće praktikujete diskretan i sveden makeup. Dakle, za vas je u tom slučaju idealan “no makeup” način šminkanja, a evo i nekoliko tutorijala koji vas mogu inspirisati.

Brzo i jednostavno, za samo desetak minuta možete postići savršen izgled. Ne zaboravite samo da je besprekoran ten ono što je ključno u ovom načinu šminkanja!

Evo još jednog dokaza da je potrebno sasvim malo da zablistate i istaknete svoju prirodnu lepotu. I nemojte da sumnjate – ovakav makeup zaista jeste savršen za svaku priliku!

Comments