Vesti o koronavirusu, donekle su, nažalost, zasenile revije za jesen/zimu 2020, ali bez obzira na to, bilo je pregršt novih modela koji su ostavili utisak. Ovo su neki od najzanimljivijih.

Sacha Quenby

Sachu Quenby, rođenu u Bedfordu, primetio je najpre jedan model skaut tokom njenog šopinga na Oxford Street-u. Ova mlada devojka tiho se profilisala kao jedan od najtraženijih modela na pistama. Sa samo 19 godina, radila je sa najvećim svetskim brendovima poput JW Anderson Givenchy i Chloé, a iako je sarađivala sa najprestižnijim svetskim brendovima, kaže da modna kuća Dior zauzima posebno mesto u njenom srcu: “Zastupati ime modne kuće kao što je Dior bilo je nešto o čemu sam samo mogla da sanjam.” Sacha Quenby već ispunjava sve uslove za veliki uspeh i van piste, pa je samo pitanje trenutka kada će je i beauty brendovi primetiti i angažovati za svoje reklamne kampanje.

Allana Santos Brito

Primećena prošle godine tokom šetnje plažom u Salvadoru, u svom rodnom Brazilu, Allana Santos Brito vrlo brzo je stekla propularnost zahvaljujući svojim snažnim karakteristikama i hipnotiškom pogledu. Njen prvi angažman usledio je samo dva meseca nakon toga i to na reviji JW Anderson: “Sve se dogodilo tako brzo i bilo je prilično uzbudljivo”, otkrila je. Usledili su angažmani za Pradu, Versace, Valentino i Alexander McQueen (što je njen lični favorit), a od ove devojke očekujemo još mnogo toga.

Grace Clover

Nakon što je debitovala na reviji za JW Anderson, osamnaestogodišnja Brit Grace sasvim je pronašla sebe defilujući pistom za Saint Laurent u Parizu: “Po prvi put sam se osećala neverovatno ugodno tokom ovog novog, prilično nadrealnog iskustva”, kaže ona. “Bilo je nečeg posebno uzbudljivog u muzici za ovu reviju i šetnji po setu, sa publikom koja je sedela u mraku sa naše desne strane i reflektora koji je sijao sa leve strane. Osećala sam se veoma moćno”. Sada kad su revije za ovu sezonu završene, raduje se letu kada će moći da se prepusti svojoj strasti prema plivanju.

Comments