#OnoKad si sva srećna što je napokon stigla sezona jesen/zima jer ona u tvojoj glavi znači samo jedno – vreme je da svoje kombinacije “začiniš” onim detaljem koji je naročito karakterističan za hladnije dane – čizmama! Već danima šetaš i zastaješ kod svakog drugog izloga zaljubljena u sve ono što vidiš unutra – tu su duge čizme, tu su kratke čizme, one ravne, kao i one sa visokim potpeticama, a srce ti naročito zakuca brže kada vidiš modele koji imaju neki posebni detalj koji ih izdvaja od drugih. Pa, za tebe danas imamo lepu vest – tvom lutanju je kraj! U SHOESTAR radnji je u toku jesenji popust do 30% na odabrane modele što dalje znači – vreme je za šoping! Vreme je da sve te čizme u koje opsednuto gledaš iz dana u dan postanu tvoje!

U nastavku pogledaj koje smo to modele čizama mi izdvojili kao #TheCoolest.

Znamo da su ove sezone naročito popularne duge čizme iznad kolena, a kako je ovaj trend u punom jeku, ni ne treba da nas čudi što postoji toliko (stylish) varijacija na datu temu! Nama se dopadaju ovi modeli i to, zapravo, iz više razloga – crna se odlično kombinuje uz sve autfite, dovoljno je samo da obučeš ono što najviše voliš, a čizme će biti tu da na pravi način “zaokruže” tvoj look.

Model sa slike: AR112-10661 ATHOS-NEROSTRECH-VIT.NERO

AR112 10661 ATHOS NEROSTRECH VIT.NERO  6 pari #cool čizama koje ćeš lako kombinovati u svim prilikama

Takođe, i materijali su ti sa kojima možeš da eksperimentišeš. Biraj modele od pliša (kao na slici ispod) ili od streča (kao na prethodnoj slici), a možeš da biraš i kombinaciju oba materijala. Ako si ceo dan na nogama, verujemo da ćeš odabrati mnogo udobniju varijantu ravnih čizama, ali ako voliš da uvek privlačiš poglede i osećaš se poput dive – visoke potpetice te čekaju u SHOESTAR radnjama. 

Model sa slike: ARDR1657 REFLEX-NEROVELLUTO-NERO + na ovaj model te čeka popust od 30%!

ARDR1657 REFLEX NEROVELLUTO NEROa popust 30 6 pari #cool čizama koje ćeš lako kombinovati u svim prilikama

Duge čizme iznad kolena mi volimo da nosimo u kombinaciji sa haljinama, tunikama i šortsevima, ali ako odabereš nešto “slobodniji” model, lako ćeš ih kombinovati čak i sa skinny džinsom. Kako bi ispratila celokupan “jesen/zima vajb” uz omiljene čizme uklopi i chic šešir ili veliku ešarpu.

Model sa slike: CARRANO-134933-CAB1 NOBUCK-BLACKVEGETAL-BLACKb

CARRANO 134933 CAB1 NOBUCK BLACKVEGETAL BLACKb 6 pari #cool čizama koje ćeš lako kombinovati u svim prilikama
Comments