Kada su moda i trendovi u pitanju verovatno nas više ništa ne može iznenaditi. Ova godina bila je zaista inspirativna na mnogo nivoa. Poznate ličnosti odlučile su da se oslobode nekih stega i diktirale su zaista neobične trendove. Ogromne torbe ili torbe koje nikako nisu pratkične i u koje ništa ne može stati bile su pravi hit ove sezone kako na modnim i urbanim događajima, tako i na Instagramu. Te malene torbe, na društvenim mrežama, bile su nepresušan izvor zabave. Postoji još mnogo trendova, koji su zaista uspeli da nas iznenade i koje nikako nismo očekivali da će doći od nekih planetarno popularnih ličnosti. Mi izdvajamo šest najupečatljivijih:

Sexy džemperi i prsluci

Ko kaže da džemperi i prsluci ne mogu da se vežu za sexy izgled? Poznate ličnosti su ove zime, odnosno jeseni, odlučile da promene taj trend. Džemperi jednako kao drugi ekstravagantni komadi mogu da istaknu seksepil jedne osobe. Naravno, zavisi kako ga nosite, sa čim ga spajate, kakav je tip džempera i slično. Ista je situacija i sa prslucima. Na primer, američka glumica Katie Holmes iznela je jedan džemper na sasvim neobičan način. Naime, ispod predvinog džempera nalazio se brus od kašmira u istoj boji, koji se i te kako nazirao. Ovaj look delovao je kao potpuno opušten, međutim cela njena pojava odisala je neverovatnim seksepilom.

Zvonarice

Široke, kropovane ili zvonaste farmerke i pantalone bile su pravi hit ove godine. Sedamdesete su se na velika vrata vratile, a nisu ih prihvatile samo poznate ličnosti. Možda jesu nametnule ovaj trend, međutim, svima nam je očigledno potrebna promena, te smo se ponovo zaljubili u zvonarice. Možda još uvek nisu u potpunosti prihvaćene, ali je trend uskih i neprijatnih farmerki definitivno za nama. Ovu godinu su obeležili komadi u kojima nam je pre svega bilo prijatno i na tome smo zahvalni svima koji su u prvi plan isticali te trendove.

Torbe – premale, prevelike i muške 

Prava revolucija dogodila se u industriji torbi. Dakle, kao što smo već napomenuli, potpuno nepraktične minijaturne torbice postale su hit. Zašto neko želi da ih ima, to je već pitanje. Međutim, mnoge poznate ličnosti iznele su ih na vrlo važnim događajima i praktično ostale upamćene po tom modnom komadu. Zatim, na red su došle i XXL torbe, ogromne torbe u koje ne želimo da znamo šta sve može da stane i ne želimo da znamo koliko su teške. Međutim, mogu vrlo dobro da idu uz modnu kombinaciju, a sigurno da vam neće predstavljati problem ukoliko ih budete nosile sa malo stvari. Ono što je takođe bilo IN ove godine jesu i muške torbe, ali ne one male, nego upravo torbe, koje su naravno za nijansu klasičnije nego one za žene, ali su prilično inovativan momenat kada je muška moda u pitanju.

Comments