Brojni modni znalci i stručnjaci govore da su skinny farmerke sasvim “ispale” iz modnih trendova, ali ukoliko samo malo pogledaš devojke oko sebe videćeš da to nije najtačnije, jer se i dalje nose u velikoj meri, i zaista im ništa ne fali da bi se skroz zaboravile. Ali, kako im i samo ime kaže da su “mršave” farmerke, često se misli da mogu da ih nose samo vitke, savršeno građene devojke, zbog čega ih one sa oblinama često zaobilaze. Ali i obline su sasvim IN i nije potrebno da ih kriješ nikakvom garderobom, već ponosno da ih pokazuješ, a evo i kako da nosiš skinny džins a da uvek u njemu izgledaš odlično.

Veoma je bitno da pronađeš svoju pravu veličinu ovih farmerki, kako se ne bi dogodilo da ti se manje useku i tako pritiskaju i ističu delove tela koji ne bi trebalo da se ističu, niti da ti budu velike, jer će izgledati šire. Bitno je da u njima možeš da sediš sasvim normalno, bez ikakvog neprijatnog osećaja, a da kada ustaneš budu kako i treba, sasvim uz nogu i tvoje obline.

Ono što najviše odgovara devojkama sa oblinama, jeste da je trend nošenja “plitkih” farmerki završen, pa se nose one sa dubokim strukom. Zato dubok struk, dužina do gležnjeva, biće taman kako treba za devojke koje imaju izraženije kukove.

Comments