WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Brojni modni znalci i stručnjaci govore da su skinny farmerke sasvim “ispale” iz modnih trendova, ali ukoliko samo malo pogledaš devojke oko sebe videćeš da to nije najtačnije, jer se i dalje nose u velikoj meri, i zaista im ništa ne fali da bi se skroz zaboravile. Ali, kako im i samo ime kaže da su “mršave” farmerke, često se misli da mogu da ih nose samo vitke, savršeno građene devojke, zbog čega ih one sa oblinama često zaobilaze. Ali i obline su sasvim IN i nije potrebno da ih kriješ nikakvom garderobom, već ponosno da ih pokazuješ, a evo i kako da nosiš skinny džins a da uvek u njemu izgledaš odlično.

Veoma je bitno da pronađeš svoju pravu veličinu ovih farmerki, kako se ne bi dogodilo da ti se manje useku i tako pritiskaju i ističu delove tela koji ne bi trebalo da se ističu, niti da ti budu velike, jer će izgledati šire. Bitno je da u njima možeš da sediš sasvim normalno, bez ikakvog neprijatnog osećaja, a da kada ustaneš budu kako i treba, sasvim uz nogu i tvoje obline.

Ono što najviše odgovara devojkama sa oblinama, jeste da je trend nošenja “plitkih” farmerki završen, pa se nose one sa dubokim strukom. Zato dubok struk, dužina do gležnjeva, biće taman kako treba za devojke koje imaju izraženije kukove.

Editors choice